11
KES
16.30
Edustus, Naisten Ykkönen

VJS - P-Iirot   1 - 3

Jalkapallostadion TN

Naiset lähtevät maalien metsästykseen Vantaalle

Naisten joukkue on viime pelit tuskaillut maalinteon kanssa. Peli on itsessään kulkenut pääsääntöisesti hyvin ja paikoille on päästy riittävästi, mutta viimeiset ratkaisut eivät ole onnistuneet.

Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin, Iirot kahdeksantena 10 pisteellä ja vantaalaiset heti perässä yhdeksäntenä kuudella pisteellä. Molemmat ovat pelanneet yhdeksän ottelua. Sarjan keskikasti on kuitenkin tasainen ja viimeiseen yläloppusarjapaikkaan, eli neljänteen sijaan, sinikeltaisilla on eroa vain neljä pistettä.

Joukkueet kohtasivat sarja-avauksessa Raumalla ja silloin Iirot oli parempi maalein 3–0 (0–0).

Raumalaiset pääsevät matkaan hyvällä kokoonpanolla, ainoastaan Minttu Ylikrakan ja Wilma Aholan kohdalla on pientä epävarmuutta pelikunnosta.

Päävalmentaja Iiro Koivula ennakoi ottelua

-Nyt alkaa kolmen erittäin tärkeän ottelun putki. Vastaan tulevat kolme tämänhetkistä päävastustajaamme VJS, FC Sport ja EBK. Uskon vakaasti, että maalihanat aukeavat jo Vantaalla lauantaina. Nämä asiat ovat pienestä kiinni, eikä meidän maalintekotaitomme ole mihinkään hävinnyt parissa kuukaudessa.

-Kun se kuuluisa ketsuppipullon korkki poksahtaa, uskon että palaamme normaaliin päiväjärjestykseen tämänkin asian suhteen. Meillä on kuitenkin useita pelaajia, jotka pystyvät tekemään 5–6 maalia kaudessa ja enemmänkin.