6
ELO
15.00
Edustus, Miesten Kolmonen

PaiHa - P-Iirot   0 - 1

Soikka TN

Miehet jälleen täyden pistepotin metsästykseen

Poissaolot:

Loukkaantuneena: Alan, Arvela, Walden

Pertola siviilikiireiden takia pois.


syyskauden ensimmäinen vieraspelireissu sijoittuu Paimioon. Raumalaiset pyrkivät jatkamaan Pitsiyön Spesiaalista saadulla hyvällä fiiliksellä. Raumalla pelattu ensimmäinen ottelu päättyi Iirojen 6-2 voittoon.

PaiHa on vaikean alun jälkeen saanut pikkuhiljaa juonen päästä kiinni. Hävittyään sarjakauden neljä ensimmäistä peliä, on jälkimmäisistä kahdeksasta ottelusta paimiolaiset hävinneet vain yhden.Oman osansa ovat tehneet myös Pallo-iirot -taustaiset Aladin Ljesnjnanin ja Haya Fofana, jotka ovat tehneet PaiHalle yhteensä neljä maalia. Alla Paimiolaisilla on ottelut sarjakakkosta ja sarjakolmosta vastaan, joista käteen jäi niukka 2-1 tappio FC Ålandille, sekä 1-1 tasuri FC Inter 2:sta vastaan, joten helppo ottelu ei ole sarjakärjelläkään varmasti luvassa. PaiHalta poissa on Veeti Laine, joka kärsii pelikieltonsa toisen ottelun.

Iiroilla on alla vakuuttava 5-0 voitto Pitsiyön Spesiaalista Maskua vastaan. Jopa hieman yllättäen joukkueen sisäisen maalipörssin jaetulla kakkossijalla keikkuu topparit Jami Halminen ja Otto Schultz, yhdessä Aaro Salosen ja Arttu Virtasen kanssa. Vakuuttavaa tehokkuutta löytyy heidän lisäkseen myös sarjan maalipörssiä johtavan Elias Ahteen muodossa, joka edellisessä pelissä myös onnistui maalinteossa. Raumalaisryhmä hakee kolmatta voittoaan putkeen, jonka avulla Pallo-Iirot vankistaisi sarjajohtoaan.

Ennakossa Pasi Rantanen

Vieressä vietetty Pitsiturnaus ei päässyt liikaa vaikuttamaan Edustusjoukkueen treeneihin.

- On, tossa Ahde vähän kävi huomauttamassa, että meillä on harjoitukset. Mutta ihan ystävällistä ja pojat ymmärsi. Ihan sopuisasti on toimittu.

PaiHan kausi on ollut nousujohteinen.

- Ovat parantaneet varmaan siitä mitä kevätkierroksella pelattiin. Ovat pelanneet ihan ok-tuloksia. Aika moni joukkue todennäköisesti parantaa sarjan tässä jatkuessa. Ei helppo ja vieraspeli on aina vieraspeli.

Kaava voittoon on yksinkertainen ja selkeä.

- Kyllä nyt kun aloitettin Maskua vastaan syyskierros, niin mun mielestä samanlaisella esityksellä. Työn tekeminen ja joukkuepelaaminen, kyllä meidät sillon on vaikea voittaa.

Rantasella on ollut vaihtelevat syyt olla tulematta videoennakkoihin.

- Ei oikeastaan. Mä olen ajatellut että annetaan mieluummin pelaajien ja nuorempien. Mulla ei ole sellaista tarvetta, mutta joskus pyydettäessä myös tulen.

PaiHa - Pallo-Iirot 6.8. klo 15 Paimiossa, Soikka TN