12
ELO
19.00
Edustus, Miesten Kolmonen

P-Iirot - FC Inter 2  4 - 0

Äijänsuo stadion TN

Miehillä kierroksen kärkikamppailu

Poissaolot:

Loukkaantuneet: Alan, Arvela, Walden

Kipeänä: Repo


Kierroksen kärkikampailu käydään huomenna perjantaina Raumalla. Pallo-Iirojen tuloskuntoa saapuu testaamaan FC Inter 2.

FC inter 2 majailee sarjataulukossa kolmantena, heti Iirojen ja FC Ålandin perässä. Inter on saavuttanut 13 pelistä kahdeksan voittoa, sekä kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Pallo-Iirojen koko kauden ainut tappio onkin tullut Interin käsissä, kun raumalaisten Suomen Cup päättyi lukemin 3-2. Interin Elmeri Oksanen on tehnyt joukkueensa 34 maalista 10 osumaa, johtaen selvästi joukkueen sisäistä maalipörssiä. Turkulaisjoukkue ei kuitenkaan ole saanut tukittua omaa päätänsä yhtä suurella tehokkuudella, joukkueen päästettyjen maalien näyttäessä 23 osumaa. Perjantain ottelun lopputulokseen vaikuttaakin suuresti se, pystyykö Inter jatkamaan siitä mihin viimeksi jäi, tylsyttäen raumalaisten vahvan kauden terän.

Iirot jatkoivat vahvaa tekemistään ottaen kauden 12 voittonsa Paimion Hakan kustannuksella. Sarjassa eniten maaleja tehneen ja vähiten päästäneen raumalaisjoukkueen tekeminen on hyvissä kantimissa, kun joukkueen molemmat maalivahdit ovat saaneet tilastoihinsa voitot, Miko Lainion avatessa kautensa nollapelillä viime ottelussa. 12 pelaajaa on onnistunut maalinteossa. joista seitsemän vielä useammin kuin kerran, joten tehokkuuttakin joukkueesta löytyy laajalta rintamalta. Eroa joukkue on sarjakakkoseen FC Ålandiin saanut aikaiseksi jo yhdeksän pistettä ja sitä Iirot haluaakin lisätä kaksinumeroisiin lukuihin.

Ennakossa Matias Babb

Matias Babb yllättyi kuultuaan, että hänet on valittu ennakkoon.

- Ei ole paljoa minuutteja tullut. En mä olisi oikein uskonut että mut olisi meistä kaikista pelaajista tähän ennakkoon valittu.

Babb pääsi pelaamaan tulevaa vastustajaa vasten täyden pelin.

- Se on semmoinen nuori porukka, ne tykkää juosta paljon ja pallo liikkuu hyvin. Nuori porukka, haluaa varmasti voittaa. Tulee varmaan tosi vaikea peli meillekin. Koitetaan voittaa ja ottaa kolme pistettä.

Laituri pelaa ensimmäistä kauttaan Edustuksessa.

- Mun mielestä on mennyt aika hyvin. Oon koittanut treenata täysillä ja tehdä vaikutusta tuohon Kimmoon. On mennyt ihan hyvin.

Isoveljelleen pikkuveli ei halua maaleissa hävitä.

- Kyllä mä sen haluan voittaa, ei sille ole ikinä kiva hävitä. Kyllä se on pakko voittaa, täytyy tehdä vaan niitä maaleja paikoista.

Pallo-Iirot - FC Inter 2 12.8. klo. 19 Buena Vista stadionilla