Saara Laaksonen jatkaa Iiroissa

9.12.2021

Kuva: Sami Kivistö
Kuva: Sami Kivistö

Kansallista Ykköstä pelaava naisten joukkue solmi ison jatkosopimuksen, kun viime kaudella topparin paikalla pelannut Saara Laaksonen jatkaa sinikeltaisissa.

Laaksonen pelasi viime kaudella kaikkiaan 20 ottelussa. Topparin paikalla viihtyvän Laaksosen vahvuuksia ovat pelin lukeminen ja ennakointi. Hän on ollut se varmistava toppari, joka myös pystyy hyvin katkomaan vastustajan etupuolelta.

”Tärkeä sopimus taas. Nyt alkaa pikkuhiljaa sopimukset omasta ringistä olla julkaisua vaille valmiita”, kertoi Iirojen päävalmentaja.

”Tulevalla kaudella eivät jatka kokeneet Katri Juhola ja Jessica Kannosto. Myöskään Roosa Virtala ei ole mukana. Suurin menetys on Ykkösen parhaaksi maalivahdiksi valitun Kiira Kaivolan lopettaminen. Kiira keskittyy opintoihinsa, eikä jatka enää aktiiviuraansa. Näille pelaajille haluan sanoa ison kiitoksen heidän panoksestaan viimeisen kolmen kauden aikana, ja myös toivottaa heille kaikkea hyvää tulevaan, mitä se sitten onkaan”, jatkaa Koivula

”Me olemme edelleen aktiivisia maalivahdin etsinnän suhteen. Lisäksi olemme puheissa muutamien kenttäpelaajien kanssa. Katsotaan mitä talvi tuo tullessaan”, Koivula vielä lisää