Naisten joukkueen kapteenisto valittu

19.3.2021


Naisten joukkueen kapteenisto alkavalle kaudelle on valittu. Nimet säilyivät samoina, järjestys hieman muuttui. Ensi kauden kapteeni on Jessica Kannosto. Hänen apunaan toimivat Jenna Dahlberg ja Katri Juhola.

Kapteenit toimivat tänä päivänä pitkälti ryhmänä, riippumatta siitä kuka nauhaa kädessään kantaa. Sama kolmikko hoiti myös viime kaudella vastuulliset tehtävät tiiminä, kuten tälläkin kaudella tulee tapahtumaan.

"Nyt kävi minulle ensimmäisen kerran niin, että pelaajien äänestystulokset olivat samat, kuin valmennuksenkin ajatukset. Tämä kolmikko hoiti velvollisuutensa esimerkillisesti viime kaudella ja niin he tulevat tekemään nytkin", Totesi Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula.

"Tässä kolmikossa kohtaavat kokemus ja myös nuoruus. Kaikki kolme ovat joukkuepelaajia viimeisen päälle, joten siitä ei jää mikään kiinni. Alkavaan kauteen lähdetään taas tiiviimmällä pelaajaringillä, joten joukkueen yhtenäisyys ja henki tulevat jälleen olemaan yksi aseemme. Siinä kapteeniston merkitys on todella suuri", jatkaa Koivula.

"Lieneekö kyseessä ensimmäinen kerta Pallo-Iirojen naisten historiassa, että kapteeni on porilainen?", heittää Koivula vielä ilmoille leikkimielisen kysymyksen.