Aleksi Leppänen vahvistaa Pallo-Iirojen hyökkäysosastoa

22.1.2021

Arttu Virtanen ja Aleksi Leppänen
Arttu Virtanen ja Aleksi Leppänen

Miesten edustusjoukkue täydentyy alkavalle kaudelle, kun Aleksi Leppänen solmi yksivuotisen sopimuksen raumalaisten kanssa. Hyökkääjä nähtiin viimeksi P-Iirojen riveissä kaudella 2019.

Huhtikuussa 24 vuotta täyttävä harjavaltalaislähtöinen Leppänen pelasi viime kaudella kuusi ottelua Ykkösessä porilaisen MuSan riveissä tehden yhden maalin. Hän käväisi myös muutaman ottelun lainasopimuksella Kolmosessa pelaavassa EuPa:ssa.

Kaudella 2019 Leppänen oli lainalla Pallo-Iiroissa ja silloin 13 ottelussa syntyi kaksi maalia. Nyt on siis käynnistymässä ensimmäinen kokonainen kausi P-Iiroissa ja mies on harjoitellut joukkueen mukana joulukuun alusta lähtien.

Nopea ja maaliahne hyökkääjä pystyy pelaamaan tarvittaessa sekä kärjessä että laiturina. Millä mielin palaat sinikeltaiseen paitaan ja mitä odotuksia on alkavalle sesongille?

-Innolla olen tulossa takaisin. Viime kausi oli hieman rikkonainen, eikä peliaikaa tullut toivotulla tavalla. Nyt olen valmis ottamaan lisävastuuta ja tarttumaan isompaan rooliin, Aleksi Leppänen kommentoi.

Päävalmentaja Kimmo Hörkön mukaan Leppäsestä saatiin tärkeä palanen joukkueen hyökkäysosastolle.

-Olen erittäin iloinen tästä sopimuksesta. Aleksi on parantanut otteitaan koko ajan mitä on ehtinyt olemaan joukkueen mukana. Minulla on isot odotukset hänen suhteen tulevalla kaudella, Hörkkö sanoo.