B-tytöille ei maittanut Turussa

9.9.2014

B-tytöille ei oikein peli maistunut Turussa Tepsin kakkosta vastaan. Heti ensi minuutista lähtien asenne oli muutamaa poikkeusta lukuunottamatta välinpitämätön ja haluton. Näin turkulaisten oli helppo maiskutella taululle hurjat voittolukemat 7-2 (3-1). Tappiolla joukkue juurrutti itsensä keskikastin alapäähän ja saa jatkossa taistella tosissaan varmistaakseen sarjapaikkansa.

Joukkueen valmistautuminen oli mennyt pahasti pieleen ja sen näki heti ensimmäisestä aloituksesta alkaen. Ensimmäinen minuutti ehti juuri ja juuri, kun turkulaiset tekivät vieraiden puolustuksesta reikäjuustoa ja viimeistelivät 1-0. Viisi minuuttia myöhemmin tilanne oli jo 2-0 keskeltä tulleen läpiajon seurauksena. Vartin kohdalla Sohvi Kankkusen taistelu toi helponlaisen rankkarin vieraile. Laura Varjo viimeisteli kauniisti kavennuksen ja P-Iirot pääsi kuin lahjaksi peliin kiinni. Tämäkään ei kelvannut, vaan ote säilyi huonona joukkuepelaamisessa. 3-1 numerot syntyivät kuitenkin vasta jakson viimeisellä minuutilla, joten numerollisesti avausjakso oli vielä kohtuullinen.

Toisella jaksolla ei raumalaisten pelissä paljon valopilkkuja ollut. 75 minuutin kohdalla Laura Varjo taisteli itsensä yksin läpi ja viimeisteli 6-2 kavennuksen, mutta siihenkin vastustaja iski vielä vastineen pari minuuttia ennen loppua.

Seuraavan ottelunsa B-tytöt pelaavat vieraissa KaaPoa vastaan lauantaina. Siihen mennessä pitäisi jostain kaivaa peli-ilo takaisin.