Paremmasta ei epäselvyyttä - Ilves/2 otti murskavoiton

16.6.2019


Pallo-Iirot koki kauden ensimmäisen vierastappionsa sunnuntaina. Ilves onnistui iskemään raumalaisten verkkoon peräti kahdeksan maalia.

Raumalaisten vierasotteluiden pisteputki katkesi rajusti, kun Tampereella Ilves/2 iski taululle karut lukemat 8-0 (3-0).

Aivan ottelun alussa Pallo-Iirot oli vielä pelissä mukana. Ilves iski pelin avausmaalin, kun ottelua oli pelattuna 14 minuuttia.

Maalin jälkeen raumalaiset saivat kaksi vapaapotkua hyvältä etäisyydeltä, mutta kummastakaan ei onnistuttu luomaan tasoitusta. 

Reilun puolen tunnin pelaamisen jälkeen Ilves iski kahteen minuuttiin kaksi maalia, ja pääsi puoliajalle kolmen maalin johdossa.

- He saivat ottelun alkuun jo tilaisuuden tehdä maalin ja se antoi ottelulle heti suunnan, päävalmentaja Scott Green toteaa.

 

Viisi maalia lisää
 

Toista puoliaikaa ei kauaa ehditty pelaamaan, kunnes Ilveksen Jesse Huhtala iski jo kolmannen maalinsa. Kotijoukkueelta hattutempun sai täyteen myös Juho Heikkinen iskemällä pallon maaliin ensin 64 minuutin kohdalla ja heti uudelleen pari minuuttia ensimmäisestä.

Pallo-Iirojen paras tilanne siunautui Miska Rantamäelle boksin sisäpuolella, mutta kavennusta ei saatu aikaiseksi.

Ilves lisäsi maalimääränsä vielä parilla, kun ensin Julius Järvinen laittoi pallon verkkoon, ja lopulta Heikkinen sinetöi neljännellä maalillaan loppulukemat 8-0 lisäajalla.

- Koitimme tulla toisen jakson alkuun vahvasti. Henkinen kanttimme ei kuitenkaan enää kestänyt, Green harmittelee.

- Ottelu oli osoitus siitä, että peli voi muuttua nopeasti ja jokainen kerta pitää antaa kaikkensa. Tänään meidän energiamme ja pelimme eivät olleet kohdillaan. Tämä palautti aika vahvasti maanpinnalle, muutaman uskomattoman hienon voiton jälkeen.

Pallo-Iirojen tilaisuus nollata tämän päiväinen on jo keskiviikkona, kun Alsecco stadionilla pelataan paikalliskamppailu FC Jazzia vastaan.

- Tulos pitää vain nopeasti nollata ja palata takaisin siihen, mitä olemme aiemmin tehneet onnistuneesti.