Pallo-Iirot kohtaa Atlantis FC:n – ”Nyt näemme kunnolla, millä tasolla pelimme on”

19.4.2019


Kakkosen kauden alkuun on kaksi viikkoa, kun Pallo-Iirot pelaa Raumalla toiseksi viimeisen harjoitusottelunsa helsinkiläistä Atlantis FC:ta vastaan.

Pallo-Iirojen kauteen valmistautuminen jatkuu harjoitusottelulla Atlantis FC:ta vastaan. Kolmesta aiemmasta harjoitusottelusta ei voittoa ole tullut ja maalitkin ovat jääneet piippuun. Ensimmäinen ottelu päättyi NoPS:a vastaan tasan ja kaksi viimeisintä peliä on mennyt selvin luvuin ensin FC Hakalle ja viime lauantaina FC TPS:lle.

Jälkimmäisissä otteluissa näkyi, että vastustajajoukkue pelaa sarjatasoa ylempänä. Etenkin 7-0 -tappioon päättyneessä FC TPS -ottelussa joukkueiden välinen laatuero oli selkeä.

- Meillä oli TPS-ottelussa nuori miehitys, jossa moni iältään vasta parikymppinen ja pelannut lähinnä Kolmosta. Tämä näkyi väistämättä myös kentällä ja joukkueiden välillä oli merkittävä tasoero, päävalmentaja Scott Green myöntää.

Lauantaina vastassa on Atlantis FC, joka pelasi Pallo-Iirojen kanssa samaan aikaan Ykköstä vuonna 2005. Syksyllä 2009 Atlantis putosi Kakkoseen ja nyt kaksi viimeisintä kautta joukkue on pelannut Kolmosta.

- Odotan tästä huomattavasti tasaisempaa kuin TPS-ottelusta. Tämä näyttää pystymmekö hallitsemaan peliä suurin piirtein samantasoista joukkuetta vastaan. Nyt näemme kunnolla, millä tasolla pelimme on.

Ottelun kokoonpanon suhteen näyttää hyvältä.

- Juuso Aallon tilannetta tarkkaillaan päivittäin eli mistään vakavammasta ei ole kyse. Kaikki muut ovat pelikuntoisia, Green paljastaa.

Pallo-Iirot – Atlantis FC Alsecco stadionilla lauantaina klo 15, tervetuloa!