Pallo-Iirojen naisten edustusjoukkue on rakentunut hyvää vauhtia kohti tulevaa kautta

19.3.2019

Joukkueen kapteenisto. Noora Tallila, Annika Lundgren ja Sofia Stenroos.
Joukkueen kapteenisto. Noora Tallila, Annika Lundgren ja Sofia Stenroos.

Kakkosessa ensi kaudella pelaavassa joukkueessa nähdään myös uusia kasvoja sekä tuttuja paluumuuttajia. Kapteenina tulee toimimaan Annika Lundgren.

Joukkue on harjoitellut aktiivisesti joulu-tammikuusta lähtien uuden päävalmentaja Iiro Koivulan johdolla.

- Koivulan konstit ja motivoitunut asenne ovat selvästikin purreet joukkueen pelaajiin, koska tieto joukkueen tasosta ja arvoperiaatteista ovat vierineet myös lähikyliin sillä seurauksin, että pelaajia on liittynyt Iiroihin kilometrien takaa, kapteeni Annika Lundgren kertoo.

Pallo-Iirojen naisten joukkueella on pelaajia tällä hetkellä 18. Myöhemmin keväällä joukkueeseen liittyy vielä neljä pelaajaa.

- Joukkueessa on yhteensä siis 22 pelaajaa kaikkine vahvuuksineen..ja mielipiteineen, Lundgren naurahtaa.

Naiset ovat myös äänestäneet joukkueelleen kapteenit tulevalle kaudelle: kapteenina toimii Annika Lundgren ja varakapteeneina Noora Tallila sekä Sofia Stenroos.

Annika Lundgren, monen vuoden kokemuksella, astuu ruoriin ja positiivisella asenteellaan ohjaa joukkuetta kohti menestystä.

- Harjoituskausi on lähtenyt hyvin käyntiin, ollaan saatu kasaan hyvä porukka. Mukana uutta, vanhaa, nuorta ja kokenutta pelaajaa. Taitoa riittää!

-  Odotan ensi kaudelta, että peleihin jokainen antaa kaikkensa, ja niihin lähdetään sata lasissa. Tiedossa on varmasti tiukkoja pelejä, mutta tavoitteenamme on tietysti voittaa jokainen peli, Lundgren naulaa.

Naisilla on takanaan pari harjoituspeliä ja seuraavaksi edustusjoukkue pelaa sunnuntaina Alsecco stadionilla PaiHa:a vastaan klo 15 alkaen.

Harjoituspeleissä naisten edustusjoukkue on voittanut Iirojen 04-06 pojat (5-3), NiceFutiksen (8-0) ja TuWe:n (6-4).

Naisten Kakkonen pyörähtää käyntiin huhtikuun lopussa.

 

Kaksi uutta pelaajaa Porista

Pallo-Iirot vahvistui kolmella uudella pelaajalla ennen kauden alkua. Nora Haaranoja tuli Porista kuten myös Jessica Kannosto. Sara Heikkilä taas saapuu vahvistamaan Pallo-Iiroja Forssasta FJK:sta.

Saara ja Selma Laaksonen palaavat myös vahvistamaan naisten edustusjoukkueen rivejä. Joukkueeseen liittyy vielä keväällä neljä pelaajaa.

 

SOPIMUSPELAAJAT 2019

Anttila Noora

Haaranoja Nora

Hannula Eveliina

Heikkilä Sara

Jalonen Janiina

Juhola Katri

Kannosto Jessica

Ketola Laura

Laaksonen Saara

Laaksonen Selma

Lamminen Elli

Lepistö Heta

Lepistö Sanni

Lundgren Annika

Reunanen Kaisa

Saarinen Nea

Stenroos Sofia

Tallila Noora