Target Ayannubi siirtyy FC St. Paulin organisaatioon
Pallo-Iirot r.yJulkaistu: 07.03.2024 14.30

Target Ayannubi siirtyy FC St. Paulin organisaatioon


Target Ayannubi siirtyy Saksaan. Nuoren keskikenttäpelaajan uusi seura on FC St. pauli.

Target Ayannubi siirtyy urallaan eteenpäin, nuoren miehen siirtyessä Saksaan FC St. Paulin organisaatioon. St. Paulin edustusjoukkue pelaa Saksan 2. Bundesliigassa, jossa se sijoittui kaudella 2022-2023 viidenneksi. Tällä hetkellä joukkue johtaa 2. Bundesliigaa viiden pisteen erolla.

Vuonna 2022 Raumalle saapunut nigerialainen oli viime kaudella yksi Pallo-Iirojen B-junioreiden kantavia voimia, jonka lisäksi Ayannubi esiintyi myös seuran edustusjoukkueessa yhteensä 18 ottelussa. Kaiken kaikkiaan Ayannubi nähtiin edustamassa seuraa kolmessa eri joukkueessa (miesten edustusjoukkue, A- ja B-juniorit) lähes viidenkymmenen ottelun verran.

Miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentaja Joel Grasso antoi lyhyet kommentit Targetista pelaajana.

- Target haki vielä viime kaudella itseään ja omaa peliään, mutta jo kauden aikana oli nähtävissä suuria harppauksia kehityksessä. Hänellä on muutamia maailmanluokan ominaisuuksia kuten pallon suojaus. Hänellä on myös luontainen kyky tehdä nopeissa tilanteissa peliä edistäviä ratkaisuja.

Ayannubi avasi kautensa eilen St. Paulissa ja iski heti maalin. Pallo-Iirot on toiminut hyvänä ponnistuslautana maailmalle, kun useampi viime kauden pelaaja löysi uuden pelipaikkansa korkeammalta.

- Kyllä tässä tyytyväinen voi olla siihen työhön, mitä ollaan tehty, kun pelaajat pääsevät urillaan eteenpäin. Toki olisimme halunneet, että meillä jatkaisi mahdollisimman moni pelaaja, mutta pitää olla tyytyväinen pelaajan itsensä kannalta.


Kiitämme Targetia Pallo-Iiroissa vietetystä ajasta ja toivotamme menestystä hänen uransa jatkoon!