Sopimusuutisia!
Edustus NJulkaistu: 15.02.2024 12.30

Sopimusuutisia!

Peppi Sorsakivi on sopinut Pallo-Iirojen kanssa vuoden jatkosta. Menneellä kaudella ensimmäinen avauksen paikkansa ottanut keskikenttäpelaaja lähtee nyt tosissaan haastamaan paikasta vakiokokoonpanossa.

Peppi Sorsakivi jatkaa Raumalla. Viime kaudella vastuuta tuli vielä enimmäkseen seuran B-junnuissa, vaikka Sorsakivelle kertyikin tilastoihin minuutteja myös 19 Ykkösen pelissä. Viime kaudella keskikenttäpelaaja pääsi myös avaamaan ensimmäisen ottelunsa aikuisten tasolla, kun Sorsakivi kellotti täydet 90 minuuttia Suomen Cupissa Palokan Rientoa vastaan, tehden myös avausmaalinsa aikuisten tasolla samaisessa ottelussa. Myös sarjapeleissä avauksen paikka irtosi kertaalleen.

Pääosan kaudesta Sorsakivi pelasi T18 Ykköstä, jossa otteluita kertyi 19 kappaletta. Näistä peleissä Sorsakivi avasi kaikki ja maaliverkkokin heilui viidesti. Myös Sorsakiven kohdalla odotuksissa on uusi askel uralla, päästen vakiominuuteille myös aikuisten tasolla. Keskikenttäpelaajan jalasta onkin lupa odottaa kauniita murtavia syöttöjä, kun kutsu kentälle käy.


Vastuuvalmentaja Aake Rapala kommentoi

- Peppi on hyvä pelin keskiössä ja pystyy antamaan laadukkaita syöttöjä keskialueelta. Peppi osallistuu myös aktiivisesti sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Pepeiltä odotamme tulevalla kaudella vielä enemmän röyhkeyttä ja aktiivisuutta pallollisessa pelaamisessa.


Joukkueen sopimustilanteen pääset näkemään TÄÄLTÄ.

TILAA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ!