Aleksi Arvela pukee Iirojen paidan päälleen myös ensi kaudella
Edustus MJulkaistu: 18.01.2024 17.15

Aleksi Arvela pukee Iirojen paidan päälleen myös ensi kaudella

Aleksi Arvela on tuorein nimensä sopimukseen laittanut pelaaja. Armeijan taakseen jättänyt toppari lähtee jälleen innolla kohti täyttä kautta.

Arvelan mennyt kausi oli rikkonainen. Varusmiespalveluksen ja sen aikana Haminassa suoritetun reserviupseerikurssin johdosta harjoittelu oli katkonaista ja ja sarjapelejä ei kertynyt kuin kymmenen. Tästä huolimatta Arvela avasi näistä kymmenestä ottelusta kahdeksan, eikä tauot harjoittelussa juuri näkyneet miehen peliotteissa. Toppari esiintyi myös kahdessa Suomen Cupin ottelussa.

Armeijan ollessa takanapäin, voi Arvela keskittyä jälleen kunnolla harjoitteluun. Kaudella 2020 miesten edustusjoukkueessa ja Kakkosessa debytoinut Arvela pääsi tuolloin pelaamaan jo 13 ottelua joukkueen mukana, mutta nyt edessä on ensimmäinen täysi kausi Kakkosen vauhdissa.Vaikka armeija toikin omat hankaluutensa viime kauteen, koki Arvela myös saaneensa sieltä apua tulevaisuutta ajatellen

- Alkuun pystyin käymään hyvin treeneissä, mutta myöhemmässä vaiheessa treenaaminen jäi aika vähille. Kuitenkin koen olevani paremmassa kunnossa fyysisesti, kuin ennen armeijaan lähtöä.

Luonnollisesti pelihalut ovat pelaajalla tapissa.

- Odottavin fiiliksin lähden mukaan. uusi kausi ja uudet kujeet, innolla odotan, että pääsen treenaamaan taas normaalisti ja kunnolla.


JOUKKUEEN SOPIMUSTILANTEEN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ.