Otteluennakko
P17Julkaistu: 26.01.2024 16.47

Otteluennakko

BSM-karsintasarjan starttaa lauantaina 27.1 ja joukkue lähti tänään (26.1) matkalle Rovaniemelle. Bussiin astui iso joukko iloisia nuoria miehiä. Joukkue valitsi joukostaan kapteeniksi Aukusti Koivun. Hän tuo joukkueeseen kokemusta ja esimerkillistä tekemistä. Varakapteenit: Niklas Heikkilä ja Miska Laaksonen.

Vastuuvalmentaja Joel Mirelin mietteet ennen ottelun alkua: Pitkän odotuksen jälkeen kausi alkaa vihdoin. Kiva päästä mittaamaan tasoa Suomen top seurojen kanssa. Vaikka tuloksellisesti preseason ollut vaikea, niin ollaan saatu pidettyä hyvä asenne harjoittelussa ja ollaan valmiina tosipeleihin. Uskon äijiltä hyvää asennetta ja taistelutahtoa huomiseen peliin. Tulemme tosissamme taistelemaan SM-paikasta.

BSM-karsintasarja pelataan kahdessa kymmenen joukkueen lohkossa kaksinkertaisena sarjana. Pallo-Iirot ovat pohjoisen lohkossa, joten bussikilometrejä tulee paljon. Joukkue haluaa antaa kiitosta sponsoreille saadusta taloudellisesta tuesta, jonka ansiosta matkat eivät ole kohtuuttomia. Sponsoritilaa löytyy edelleen poikien pelipaidoista ja shortseista. Yksityishenkilönä voit ostaa kahvikortin 30€, jolla saat kahvit kaikissa otteluissamme (Sm karsinta ja kakkonen). Kahvikorttitilaukset voit laittaa viestillä 050 3650077 Satu Tunturi.

Terveiset kannattajillemme, että nyt jos koskaan kannattaa suunnata katsomoon. Raumalla nähdään myös tällä kaudella laadukasta jalkapalloa. Tulemme pelaaman viihdyttävää jalkapalloa koko pitkän kauden. Nähdään Äijänsuolla!

Joukkueen uusimmat uutiset
18.04.2024 15.09Joukkue 2024
26.01.2024 16.47Otteluennakko
Joukkueen uutisarkisto