Edustus M, Miesten Kakkonen

P-Iirot - GrIFK  1 - 2

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Miehille tappio GrIFK:n viime hetken maaleilla

Miehet hävisivät GrIFK:lle kauniaislaisten viime hetken maaleilla. Pitkään johdossa olleet Iirot hävisivät lopulta 1-2.

Yleisömäärä: 502

Iirot aloittivat jälleen kotonaan maalinteon aikaisin, kun Aaro Salonen huudatti kotiyleisöä jo ajassa 3'. Seinäsyöttö Elias Ahteen kautta avasi Saloselle paikan laukaista, eikä tilanne jäänyt hyödyntämättä. Ensimmäisellä puoliajalla raumalaiset kontrolloivat peliä ja paikkoja olisi ollut tehdä useampikin maali. Enempää maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla kuitenkaan nähty ja tauolle mentiin Iirojen 1-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle GrIFK tuli paljon pirteämpänä, mutta Iirojen puolustus pysyi vahvana, viimeisenä lukkonaan maalivahti Henri Saarinen. Iirot pääsivät myös yrittämään muutaman kerran maalintekoa toisella puoliajalla, mutta GrIFK:n maalivahdin taakse ei enempää palloja mennyt. Ottelun lopussa saattoi jo luulla, että Iirot ottaisivat ottelusta voiton, mutta GrIFK nousi tasoihin ajassa 87'. Saariselle ei jäänyt mahdollisuuksia pallon torjumiseen, kun maalivahdinalueen edustalta lähtenyt volley meni suoraan ylänurkkaan. GrIFK ei kuitenkaan tyytynyt tasapeliin, vaan ajassa 90+4' kauniaislaiset pääsivät ylivoimahyökkäykseen ja harhautuksen jälkeen GrIFK:n hyökkääjän sijoitus upposi takanurkkaan. Iiroilla oli maalin jälkeen vielä yksi mahdollisuus tasoittaa ottelu, mutta pallon mennessä päätyrajan yli, ottelun päätuomari vihelsi pelin päättyneeksi.

Otteluraportissa Iirojen ainokaisen tehnyt Aaro Salonen

Salonen kuvailee tappion jälkeisiä fiiliksiä.

- Vähän on katkera. GrIFK:n ensimmäinen maali tuli noin 85 minuutilla, jostain maalivahdinalueen ulkopuolelta volley. Vähän on katkera ja sitten viimeisestä tilanteesta voittomaali, niin kyllä se vähän ottaa päähän.

Aaro kommentoi omia otteitaan ottelussa.

- Kai on jotain parannettavaa, kun ei voittoa tullut.

Tilastot

1 - 2

GrIFK
(1-0)
3'MaaliSalonen Aaro
87'MaaliMohamed Hanad Abdulkadir
94'MaaliTiilikainen Vertti