Tapahtumainfo: Pallo-Iirot - GrIFK
Julkaistu: 20.05.2023 15.15

Tapahtumainfo: Pallo-Iirot - GrIFK

Pallo-Iirot kohtaa miesten Kakkosen kauden toisessa kotiottelussa GrIFK:n Kauniaisista. Ottelu alkaa maanantaina 22.5. klo 19. Pallo-Iirot haluaa tällä kaudella tarjota katsojille elämyksiä niin kentällä kuin sen ulkopuolella myös ottelutapahtumissa.

Lipunmyynti alkaa 45 minuuttia ennen ottelun alkua ja stadionille sisäänkäynti tapahtuu kahdesta eri pisteestä; Nortamonkadun sekä talviharjoitteluhallin puolelta. Alla olevasta karttakuvasta näet sisääntulot, WC:n, anniskelualueen sekä myyntipisteet. Anniskelualue on rajattu terassille sekä rajatulle alueelle istumakatsomossa. Anniskelualueelle on K-18 ikäraja.

Lippu miesten edustuksen peliin Kakkoseen maksaa 10 euroa aikuiselta (S-Etukortilla 8€) sekä 5 euroa alennusryhmiltä (eläkeläiset, lapset alle 13v ja opiskelijat).

Ottelutapahtumassa on auki kioski- ja grillipisteet.

Lisäksi uutena tuttavuutena tuomme tapahtumaan paikallisen syyrialaisen ravintolan Dimashkin herkkuja. Dimashkin väki grillaa muun muassa herkullista shaurmaa.

Paikalla ottelutapahtumassa on myös popkornikone sekä puoliajalla Pallo-Iirojen P9-pojat pelaavat näytösottelun edutuksen pelaajia vastaan. Pelistä voit myös ostaa Pallo-Iirot kannattajatuotteita fanituotepisteeltä.