P-Iirot - TuWe  0 - 1

Buena Vista stadion TN

Naiset jäivät jälleen nollille

Naisten preseason jatkui heikkona. Tällä kertaa joukkueen nollille tynkäpelissä jätti TuWe.

Pallo-Iirot pelasi sunnuntaina 2x40min mittaisen harjoitusottelun Turun Weikkoja vastaan. Ottelu alkoi heti vierasjoukkueen hallinnassa. Vaikka Iirot pääsivätkin kohtuullisen hyvin kiinni palloon, ei maalipaikoille ollut mitään asiaa. TuWe sen sijaan sai epäsäännöllisen säännöllisesti kokeilla maalintekoa, mutta turkulaisten heikon viimeistelyn ja raumalaisten puolustuksen johdosta numerot pysyivät 0-0 lukemissa. 15' kohdalla Iiroille sattui paha harhasyöttö, jonka jälkeen TuWe pääsi kulmalle. Kulmapotku löysi myös TuWen pelaajan jalan, josta lähtenyt laukaus pamahti yläriman kautta yli.

Toisella puoliajalla kävi Iiroille jälleen hassi omalla alueella, jonka johdosta vastustaja pääsi yksin läpi. Raumalaisten maalissa pelannut Fiia Ojala nousi vastaan, mutta TuWen pelaajan ohitettua maalivahdin, oli kärjellä helppo työ viimeistellä ottelun avausmaali. Osaltaan pelin kuvasta kertoi, että Pallo-Iirojen ottelun lähes ainoa ja paras maalipaikka syntyi ottelun viimeisellä minuutilla, kun Sanni Kuusisto pääsi kokeilemaan 20 metristä. Laukaus meni kuitenkin tolpan juuresta ohi maalin, ja näin ottelu päättyi 0-1 lukemiin.

Vastuuvalmentaja Aake Rapalalla on mietinnän paikka.

- Nyt on menty ehkä hiukan pelillisesti ja tuloksellisesti takapakkia tässä preseasonilla. Huono esitys tänään suoraan sanottuna. Hyökkäyspäähän ei saatu minkään näköistä uhkaa. Tänään oltiin monella osa-alueella perässä. Kaksinkamppailukovuus ja pallollinen tekeminen ylivoimaisesti suurimmat asiat, missä hävittiin tämä ottelu. Vielä riittää kehitettävää ja parannettavaa ennen kauden alkua.