PUULAAKI 2019 ILMOITTAUTUMINEN NYT AUKI!

 

On taas aika kaivaa pölyttyneet nappulatossut vaatekaapin perukoilta ja valmistautua vuoden 2019 jalkapallokesään. Kesällä 2008 startannut ja sittemmin suosion saavuttanut Pallo-Iirojen järjestämä puulaaki alkaa taas kesäkuussa. Pelipaikkana toimii Talviharjoitteluhallin tekonurmikenttä sekä talviharjoitteluhallin viereinen luonnonnurmi . Ottelut pelataan pikkukentällä ja samanaikaisesti kentällä on joukkueesta 7 kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti.

Tänä vuonna pelataan kaveri-/sekajoukkueiden ja firmajoukkueiden yhteinen Puulaaki. Firmajoukkueet voivat olla myös yhdistelmäjoukkueita eli joukkue voi koostua eri firmojen työntekijöistä kuitenkin siten, että yksittäinen pelaaja saisi edustaa vain yhtä firmajoukkuetta sekä kaverijoukkuetta kauden aikana. Lisäksi joukkueita koskee vain yksi kriteeri, ettei  pelaava pelaaja saa pelata samanaikaisesti Palloliiton 3. divisioonassa tai sitä korkeammalla tasolla.

Puulakin nettisivuilta tulee löytymään niin ajantasalla olevat sarjataulukot ja ottelutulokset kuin tulevat ottelutkin sekä mahdolliset muut ilmoitusasiat.

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella tämän sivun vasemmasta reunasta löytyvän linkin avulla. Joukkueen ilmoittamalle yhteyshenkilölle ilmoitetaan sähköpostitse kaikki olennainen, kuten maksuohjeet ja mahdolliset muuttokset otteluohjelmiin.

Puulaaki alkaa kesäkuun alussa ja loppuu elokuun lopulla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on su 26.5.

Kaveri/-sekajoukkue osallistumismaksu 350€/joukkue

Firmajoukkue osallistumismaksu 400€/joukkue


 

Jos kysyttävää puulaakista, ota yhteyttä:

Netta Sottinen
e-mail: netta.sottinen@palloiirot.fi
puh: 0452094766

TAI

Toimistoon
puh. 02-8224366
e-mail: toimisto(at)palloiirot.fi