PUULAAKI 2018 ILMOITTAUTUMINEN NYT AUKI!

 

On taas aika kaivaa pölyttyneet nappulatossut vaatekaapin perukoilta ja valmistautua vuoden 2019 jalkapallokesään. Kesällä 2008 startannut ja sittemmin suosion saavuttanut Pallo-Iirojen järjestämä puulaaki alkaa taas kesäkuussa. Pelipaikkana toimii Otanlahden jalkapallonurmi ja yleisurheilukentän nurmikenttä. Ottelut pelataan pikkukentällä ja samanaikaisesti kentällä on joukkueesta 6 kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti.

Tänä vuonna pelataan kaveri-/sekajoukkueiden ja firmajoukkueiden yhteinen Puulaaki. Firmajoukkueet voivat olla myös yhdistelmäjoukkueita eli joukkue voi koostua eri firmojen työntekijöistä kuitenkin siten, että yksittäinen pelaaja saa edustaa vain yhtä joukkuetta kauden aikana sama koskee kaveri/sekajoukkueita. Lisäksi joukkueita koskee vain yksi kriteeri, ettei  pelaava pelaaja saa pelata samanaikaisesti Palloliiton 3. divisioonassa tai sitä korkeammalla tasolla.

Puulakin nettisivuilta tulee löytymään niin ajantasalla olevat sarjataulukot ja ottelutulokset kuin tulevat ottelutkin sekä mahdolliset muut ilmoitusasiat.

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella tämän sivun vasemmasta reunasta löytyvän linkin avulla. Joukkueen ilmoittamalle yhteyshenkilölle ilmoitetaan sähköpostitse kaikki olennainen, kuten maksuohjeet ja mahdolliset muuttokset otteluohjelmiin.

Puulaaki alkaa kesäkuun alussa ja loppuu elokuun lopulla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.5.

Kaveri/-sekajoukkue osallistumismaksu 300€/joukkue

Firmajoukkue osallistumismaksu 350€/joukkue


 

Jos kysyttävää puulaakista, ota yhteyttä:

Toimistoon
puh. 02-8224366
e-mail: toimisto(at)palloiirot.fi 

TAI

Netta Sottinen
e-mail: netta.sottinen@gmail.com
puh: 0504631569