P20, P20 Harjoitusottelu

P-Iirot - MaPS  1 - 1

Buena Vista Stadion (Äijänsuo)

Tasapeli MaPS:n kanssa ja sairastuvalle täytettä

Superbowlin esiotteluna sunnuntaina pelattiin Buena Vista Stadionin iltavaloissa vauhdikas U20-harjoitusottelu kun Pallo-Iirot A sai vastaana A Ykkösessä pelaavan Maskun Palloseuran. Molempien joukkueiden riveistä muutama pelaaja oli poissa sairastelujen ja koulukiireiden takia mutta varsin vauhdikas ja tasainen 90-minuuttinen nähtiin. Lopulta pisteet tasattiin lukemin 1-1 (0-0) ja molemmilla oli omat maalipaikkansa eli jossiteltavaa jäi kuten tasaisen pelin jälkeen kuulukin.

Pallo-Iirot hieman pienempänä ja keski-iältään nuorempana joukkueena oli vähän enemmän pallon herrana mutta lopputuote eli viimeinen syöttö tai viimeistely jäi tällä kertaa liian usein hieman epätarkaksi. MaPS isokokoisena ja suoraviivaisena joukkueena pääsi muutamalla nopealla hyökkäyksellä testaamaan Pallo-Iirojen puolustusta ja maalivahti Veeti Vainiota (kummiyritys Sata-Kaiverrus).

Ottelua varjosti hieman ikävä tapaturma reilun puolen tunnin kohdalla kun MaPS-laituri Frans-Oscar Kankkunen ja Iirojen Topi Rantanen kaatuivat samaan kasaan ja valitettavasti Topin polvi vääntyi tilanteessa pahan oloisesti. Peli oli vähän aikaa seis ja sen jälkeen vähän aikaa molemmin puolin vähän sekaisin. Tauolla kuitenkin molemmat kasasivat rivinsä ja pelinsä ja toinen 45-minuuttinen oli taas totutun hyvää peliä.

Poissaoloistakin johtuen monelle pelaajalle tuli kaivattu 90-minuuttinen tilille ja ottelu oli erittäin hyvää valmistautumista huhtikuussa alkavaan sarjakauteen.

Pallo-Iirojen maalin viimeisteli toisella puoliajalla komean kuljetuksen päätteeksi Jaakko Vuolukka tykittämällä vastustamattoman laukauksen MaPS-maalin yläkulmaan.

Kiitokset MaPS:ille pelistä ja pikaista toipumista loukkaantuneelle Iiro-toppari Rantaselle!

Valokuvat: Photos_by_C (@c_kuvat) • Instagram photos and videos

Tilastot

1 - 1

MaPS
(0-0)
64'MaaliVuolukka Jaakko