11
HEL
14.00
Edustus M, Harjoitusottelut

P-Iirot - Närpes Kraft  2 - 1

Buena Vista stadion TN

Miehet edelleen voitokkaina

Miehet jatkoivat mallikkaasti sujunutta harjoituskauttaan, Närpes Kraftin jäädessä jalkoihin lukemin 2-1. Tasaisen ensimmäisen puoliskon jälkeen alkoi ote pelistä siirtymään hienoisesti kotijoukkueelle. Ottelun loppuratkaisu nähtiin vasta varsinaisen peliajan lopussa, kun Mikko Jalkanen pääsi puskemaan raumalaiset johtoon.

Vastuuvalmentaja Joel Grasso koki pelin kovaksi.

- Erilainen vastustaja tällä kertaa, tommoinen äijämäinen. Äijäjoukkue. Saatiin siitäkin nyt myös kokemuksia, että pystyttiin vastaamaan siihen fyysisesti. Voitettiin kohtalaisen hyvin kaksinkamppailuja ja pystyttiin luomaan enemmän. Eihän ne laukoneet kuin tuon niiden vaparimaalin käytännössä maalia päin. Oltiin pelin päällä, vaikka se hiukan hajosikin toisella puoliajalla. Alkoi tulla enemmän virheitä molemmille joukkueille, ei pelkästään meille. Se oman tekemisen intensiteetin hiukan katosi.

- Niin kuin olen sanonut, toistan itseäni, että ollaan vasta helmikuussa. Meillä on tässä hyvin aikaa vielä ja tärkeintä on se, että osoitettiin taas luonnetta ja saatiin lopussa painettua se voittomaali. Voittamiseen pitää olla aina tyytyväinen. Tulosta pitää kunnioittaa. Näilllä teeseillä ensi viikolla varmaan kauden kovin testi tähän asti, kun mennään TamU:a vastaan pelaamaan. Odotan mielenkiinnolla, mitä se tuo meille tullessaan.

Tilastot

2 - 1

Närpes Kraft
(1-1)
25'MaaliAhde Elias
89'MaaliJalkanen Mikko

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista