16.00
P14, P14 Ykkönen

P-Iirot kelt - ÅIFK/svart  0 - 1

Äijänsuo stadion TN

Tafa peliin kun lähdettiin, tiedettiin, että ei tule helppoa peliä. Asetettiin pelin teemaksi voittaminen ja voittavien tekojen tekeminen. Pelin ideana oli laittaa paine vastustajan puolustukselle ja puolustaa rohkeasti eteenpäin. Ensimmäisellä puoliajalla ei tässä kuitenkaan onnistuttu ja vaihdettiin vähän matalammalta lähtevään prässiin. Puoliajalla tilanne oli 1-0 Tafalle, mutta valmennuksen mielestä ja myös lasketun maaliodottaman mukaan olimme luoneet paikkoja enemmän. Sovittiin, että vastustaja ei pääse meidän puolelle toisella puoliajalla ja jatketaan hyvää työtä niin varmasti saadaan peli käännettyä. Prässi toimi todella hyvin ja nähtiin kauden parasta prässipelaamista! Olen ylpeä miten pojat taistelivat ja noudattivat ottelusuunnitelmaa. 28 laukausta kun laukaistiin niin voisin sanoa, että ihan ansaittu voitto!

ÅIFK peliin lähdetään luottavaisin mielin, kun saatiin vähän painetta pois selästä. Åbo tulee pelaamaan hyvää futista ja helppoa ei tule, mutta tehdään pelistä mahdollisimman vaikea heille ja taistellaan jälleen kolmesta pisteestä.

Tilastot

0 - 1

ÅIFK/svart
(0-1)
26'MaaliAl-Musayyibawi Humam Samer Qasem