Edustus, Miesten Kolmonen

P-Iirot - Peimari UTD  6 - 0

Äijänsuo stadion TN

Opiskelijapelistä täydet pisteet tennislukemin

Peimari UTD jäi Pallo-Iirojen jalkoihin samoin lukemin kuin ensimmäisellä kierroksella. Elias Ahde iski jälleen hatullisen maaleja.

Opiskelijapelin alku oli katsomossa vauhdikkaampi kuin kentällä. Lukuun ottamatta Arttu Virtasen tolppaan osunutta vapaapotkua, ei kumpikaan joukkue päässyt todella testaamaan vastustajiensa maalivahteja. Oskari Ohvo sai ajassa 12' ottelun ensimmäisen varoituksen, kopautettuaan vastustajaa nilkoille. Ajassa 32' Luis Toomey sai pallon jalkaansa kuin sattumalta boksin sisällä ja miehellä oli helppo työ laittaa Ahteen jalasta kimmonnut pallon ohi hölmistyneen Peimarin maalivahdin.

Ensimmäinen keltainen kortti Peimarille nousi myös tilanteessa, jossa Ohvo oli mukana, mutta tällä kertaa rikottuna pelaajana. Puoliajalle siirryttiin kotijoukkueen 1-0 johdossa. Puoliajan aikana nähtiin myös kolme maalia, kun opiskelijapelin onnekkaat katsojat pääsivät kokeilemaan pilkulta maalintekoa viime ottelussa rankkarin torjunutta tänään penkillä ollutta Miko Lainiota vastaan.

Toinen puolisko ei ehtinyt vanheta edes kahta minuuttia, kun Jami Halminen pääsi puskemaan maalin Mikko Jalkasen keskityksestä kulmasta. 55' kohdalla Elias Ahde pääsi huudattamaan opiskelutovereitaan iskemällä Iirot jo 3-0 johtoon. Iirojen vaihtoruljanssi alkoi ajassa 68', kun Miika Pertola teki tilaa Topias Silvennoiselle.

Raumalaiset pääsivät jälleen pilkulle, kun kulmassa keltapaita revittiin nurin. 73. pelimiinutilla tuttuun tapaan Ahde asteli pallon taakse, eikä tälläkään kertaa mies erehtynyt. Kauaa ei tulostaulu ehtinyt 4-0 näyttää, kun vain kaksi minuuttia edellisestä Aaro Salonen nappasi pallon vastustajalta kuin karkin lapselta, ohitti vielä toisen puolustajan ja iski pallon ohi voimattoman Peimari-vahdin.

Virtasen tehdessä tilaa Matias Babbille ajassa 77', viimeisteli Ahde illan loppulukemat vielä kolmannella maalilla. Ohvo pelasi Toomeyn laidasta läpi, ja Toomey syötti taka-alueella päivystäneelle Ahteelle, jonka kuti upposi varmasti maaliverkkojen perukoille. Viimeiseksi kympiksi kentälle pääsi vielä Rasmus Ahonen, Aleksi Leppänen ja Oliver Repo. Heidän edestään pois kentältä siirtyivät Ahde, Mikko Jalkanen ja Salonen. Aivan ottelun lopussa Peimarin Claudevan de Araujo otti ottelun toisen keltaisen korttinsa, joten hänen pelinsä päättyi punaiseen korttiin.

Raportissa ääneen pääsee jälleen hatullisen nakuttanut Elias Ahde

Peli oli tasaisempi kuin loppulukemat kertoo.

- Ei kyllä, onneksi saatiin se ensimmäinen maali, se ratkaisi aika paljon tänään. Ja heti siihen toisen puoliajan alkuun Halminen teki hyvä puskumaalin taas. Saatiin sitä kautta se kontrolli ja sitten se vähän repsahti loppua kohden. Oli kyllä yksi kauden parhaimpia joukkueita, tuo uudistunut Peimari. Tosi teknisiä poikia, hyvä että päätyi näin. Ei voi valittaa.

Iirot imi yleisöstä virtaa.

- Ainakin näytti tulostaulu siltä. Hyvä että oli koulukaverit päässeet näinkin sankoin joukoin tänään huutamaan tuonne. Kiva nähdä, että Raumaltakin lähtee tuollaista ääntä.

Ohvo ei lupaustaan syötöstä pystynyt pitämään, mutta Ahteen hatullinen lievitti asiaa.

- Voidaan sopia vaikka näin, ei ole niin väliä. Kunhan voitto tulee niin kaikki hyvin.

Tilastot

6 - 0

Peimari UTD
(1-0)
47'MaaliHalminen Jami
55'MaaliAhde Elias
74'MaaliAhde Elias
75'MaaliSalonen Aaro