F9 (13-pojat)

Tervetuloa Pallo-Iirojen 2013 syntyneiden poikien joukkueen sivuille.

 

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä talviharjoitteluhallissa kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin. Tämän lisäksi piirin pelitapahtumia säännöllisesti. 

1) Viihtyisä ja turvallinen toimintaympäristö

Opettelemme toimimaan joukkueena, luomme yhteiset pelisäännöt ja pidämme yhdessä hauskaa jalkapallon parissa

2) Laadukas valmennus

Valmentajamme toimivat seuramme valmennuslinjaan pohjautuvien, sekä yhdessä valmennuspäällikön kanssa tehtyjen suunnitelmien pohjalta. Useammasta valmentajasta koostuva valmennustiimi pystyy jakamaan pelaajat harjoituksissa pienryhmiin ja takaamaan näin mahdollisimman yksilökeskeisen valmennuksen

3) "Liikunnalliset ja lajispesifit taidot kuntoon"

Erilaisten pallonkäsittelyharjoitteiden, leikkien ja kilpailujen, sekä pienpelien (1v1, 2v2, 3v3) kautta pyrimme takaamaan, että jokaiselle pelaajalle tulee mahdollisimman paljon pallokosketuksia harjoitusten aikana ja tätä kautta jokainen saa onnistumisen elämyksiä ja myös henkilökohtainen lajitaito kehittyy.

Pallollisen harjoittelun lisäksi panostamme paljon liikunnallisten valmiuksien kehittämiseen erilaisten leikkien ja koordinaatioratojen sekä saliharjoittelun muodossa.

 

Uudet pelaajat ovat tervetulleita milloin tahansa joukkueen mukaan. Ilmoittaudu täältä: http://www.palloiirot.fi/seuran_esittely/ilmoittautumislomake-membership-/

Kohdasta 'Pelaajat' löydät päivitetyn nimilistan mukaan ilmoittautuneista pelaajista.