14
HUH
12.20
P15, P15 Ykkönen

HJS/sininen - P-Iirot   0 - 2

Hämeenlinna, Pulleri 4 TN

P15 Ykkönen kauden ensimmäiselle vieraspelimatkalle

Kausi alkoi kotona voitokkaasti viime Sunnuntaina. Nyt matkataan Hämeenlinnaan HJS/sinisen vieraaksi. Matka taittuu P13 joukkueen kanssa samalla bussilla, joten tunnelma on katossa jo aamuvarhaisella.

HJS/sininen on sarjanousija, joten kokemuksia joukkueesta ei ennakkoon ole. Viime kauden Hämeenlinnan reissu oli yksi vaikeimmista vierasotteluista, joten toivottavasti uusintaa ei ole odotettavissa. Hyvällä valmistautumisella ja omalla pelillä pystymme varmasti tarjoamaan viihdyttävää jalkapalloa ja hakemaan sarjapisteet mukanamme Raumalle.

Valmentaja Marko Aallon mietteet ennen ottelua: Sarja-avaus hoidettu voitokkaasti ja kauden alkujännitys varmaan saatu pois joukkueesta sen myötä. Ensimmäinen vierasmatka toki aina omanlaisensa juttu ja keskittyminen pitää saada kohdilleen. Vastassa tosiaan sarjanousija ja entuudestaan vieraampi joukkue, joten sikälikin vähän erilainen lähtökohta peliin. Usein kun vastustajat ovat entuudestaan jo jotenkin tuttuja. Hyvällä omalla pelillä ja ns. omalla tasolla pelaamalla varmasti voitto otettavissa. Nyt se pitää vain käydä Hämeenlinnassa näyttämässä ja toteuttamassa.

Ottelu alkaa Pullerilla klo 12.20!