P15, P15 Ykkönen

P-Iirot - TPV 2  5 - 1

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Kauden avausvoitto!

Sarjan avausottelu Raumalla alkoi epävakaassa säässä.Joukkue oli hyvin valmistautunut ja lähti otteluun hyvällä aseenteella. Pelin alku oli Iiroilta hyvin hyökkäysvoittoista, joka tuottikin tulosta ottelun alkuminuuteilla. Jonne Shcultz laittoi pallon maaliin, kun ottelua oli pelattu viisi minuuttia. Vain hetkeä myöhemmin kaksoisedutuksella Eurasta Raumalle pelaamaan tullut Matias Markkanen rankaisi ja ottelu oli 2-0. 20 minuutin kohdalla tuli pieni notkahdus ja TPV 2 pääsi mukaan tempoon kaventaen kotijoukkueen virheestä 2-1. Ensimmäisen puoliajan lopulla Veeti Männistöä rikottiin rangaitusaluella, rangaistuspotku varmasti maaliin ja puoliajalle siirryttiin lukemissa 3-1.

Toista puoliaikaa ehti kulua kymmenisen minuuttia kuin Matias Markkanen onnistui toistamiseen. Ottelun hallinta pysyi Iiroilla toisella puoliajalla. Ottelun viimeisellä minuutilla vaihdosta sisään tullut Arttu Peräntie viimeisteli loppulukemiksi 5-1.

Kotivoitto ja viikon päästä lähdetään Hämeenlinnaan HJS/sinisen vieraaksi.

Maalivahtivalmentaja Jussi Männistön mietteet ottelun jälkeen: Pojat olivat valmiina peliin ja alku oli hyvää tekemistä. Mentiin nopeasti 2-0 johtoon, sitten pojat ottivat jalkaa pois kaasulta. Omien helppojen virheiden kautta päästettiin TPV 2 peliin mukaan. Tauolla Joel Mirelin tsempit tuntui purevan poikiin ja toisella puoliskolla kentällä oli vaan yks joukkue IIROT. Parannettavaa toki löytyy, mutta hyvä kauden avausottelu ja pistetili auki. Tästä on hyvä jatkaa.

Seuraava kotiottelu perjantaina 19.4., kun Nokian Palloseura saapuu Raumalle Buena Vista Stadionille. Ottelu alkaa klo 19.15.