7
HUH
17.00
P15, P15 Ykkönen

P-Iirot - TPV 2  5 - 1

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Kausi alkaa! Pallo-Iirot vs TPV 2

P15 Ykkösen kausi alkaa Sunnuntaina 7.4.

Harjoituskausi takana ja kevään ottelukierros alkamassa. Harjoituskausi oli rikkonainen monien loukkaantumisten seurauksena. Olemme joutuneet keventämään joukkueen harjoituskuormaa ja hakemaan sillä tavoin ratkaisua joukkueen arkeen. Montaa ehjää harjoitusviikkoa koko joukkueen kesken ei ole saatu, mutta yksilöiden suoritukset ovat oleet hyviä ja näin ollen olemme valmiina kauden avaukseen.

Joukkueella on kovat tavoitteet kevätkierrokselle ja niitä kohti lähdemme määrätietoisella asenteella yksi peli kerrallaan. Viime kaudella halusimme olla vahva kotijoukkue ja sen me teimme. Äijänsuolle ei ollut yhdenkään vastustajan helppo tulla ja samalla mentaliteetillä lähdemme tähänkin kauteen.

Vastuuvalmentaja Joel Mirelin mietteet: Pitkä preseason tosiaan takana. Olemme keskittyneet entistä enemmän henkilökohtaiseen taitoon, joka on peleissä hyvin jo näkynyt. Pelaajat mennyt hyvin eteenpäin ja koen, että joukkue on valmis tulevaan kauteen ja aloitetaan kausi vahvasti kotikentällä.

Viime kaudella kohtasimme syyskierroksella TPV 2:n kotikentällä. Iirot johti ottelua 3-0 vielä minuutti ennen päätösvihellystä. TPV 2 pääsi avaamaan maalihanat 79’ ja rankaisi tämän jälkeen vielä lisäajalla, kun pallo pomppi maalinperukoille Iirojen omasta pelaajasta 80+1’. Näin ollen ottelu päättyi lukemiin 3-2. Odotettavissa on sunnuntaina kovatasoinen ja tiukka sarjan avausottelu Raumalla.

Sunnuntaina klo 17.00 Pallo-Iirot kohtaa TPV 2 Buena Vista Stadionilla.

Kioski palvelee. Tervetuloa kannustamaan Iirot voittoon!