P15, P15 Ykkönen

P-Iirot - HJS  2 - 0

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Nollapeli ja voitto

Tänään pelattiin aurinkoisella ja kuumalla Äijänsuon Stadionilla. Ottelun alku oli Iirolaisille vaikea HJS:n tukkien hyvin keskikentän. Ratkaisu keskikentän tukkoisuuteen löydettiin pitkällä avauksella, kun Veeti Männistö onnistui syötöllään tavoittamaan Matias Markkasen, joka siirsi Iirot johtoon, kun peliä oli pelattu 18’. Ensimmäisellä puoliajalla ei enempää nähty maaleja ja puoliajalle siirryttiin lukemissa 1-0.

Toisella puoliajalla päästiin paremmin peliin sisälle. HJS haki tasoitus maalia, mutta psytyimme pelaamaan joukkueena ja tsemppasimme toinen toistamme voittoon. Ajassa 60’ Iirot saavat kulman ja Männistö lipulle pallon kanssa. Hieno keskitys ja kakkospallosta taistellut Jonne Schultz iskee pallon verkon perukoille. Tilanne 2-0 , joka myös kirjataan ottelun lopputulokseksi.

Nollapelin pelanneen Henrik Hosiken mietteet ottelun jälkeen: Nollapeli on aina hyvä asia ja oli myös mukava saada minuutteja loukkaantumisten jälkeen. Maalivahdin silmin peli oli pääasiassa hyvää koko joukkueelta, hieman hitaan alun jälkeen. Päällimmäinen fiilis kuitenkin hyvä ja tärkeät pisteet talteen.