P15, P15 Ykkönen

ÅIFK - P-Iirot   0 - 3

Turku, Yläkenttä TN

3 pistettä kotiintuomisena

Peli alkoi ÅIFK:ta vastaan Turun Yläkentällä klo 18:15 ja lämpötilä oli hellelukemissa koko ottelun ajan.

Alkuminuuteilta asti ottelu oli meidän hallinnassa. Avausmaali saatiin 14’, kun Vilho Hakkarainen potkaisee tarkan vedon ohi ÅIFK maalilla torjuneen Albin Herrgårdin.

Ottelussa sai paikoitellen pelata hyvinkin kovaa ja fyysisesti ja olimme siihen valmiita. Ikävästi kuitenkin ensimmäisellä puoliajalla ÅIFK:n pelaaja tulee Veeti Männistön jaloille ja nilkka ottaa osumaa ja Männistö sivussa loppu ottelun.

Ensimmäisen puoliajan lopulla ÅIFK saa hieman pelistä kiinni ja pystyy murtautumaan Iirojen puolustukseen. Ensimmäinen puoliaika kuitenkin vieraille 0-1.

Toisen puoliajan alussa ÅIFK jatkaa siihen, mihin ensimmäinen puoliaika päättyi. Tämä ei heille kuitenkaan tuottanut tulosta.

Iirot heräävät toiseen puoliaikaan, kun ottelun toinen maali saadaan 65’ vapaapotkutilanteesta, jota antamaan lähtee Hakkarainen. Hieno keskityspallo takatolpalle, jossa se tavoittaa Eino Aallon. Aalto puskee pallon tyylikkäästi maaliin. Ottelun ratkaisu nähdään, kun ottelua oli pelattu 66’ ja asialla taas Hakkarainen, joka tänään hienosti mukana kaikissa Iirojen maaleissa. Näin ollen ottelu päättyi Iirojen 0-3 voittoon.