2
KES
11.00
P15, P15 Ykkönen

P-Iirot - IFK Mariehamn  5 - 3

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Askel lähempänä tavoitetta

Tänään saatiin kolme pistettä, mutta jouduttiin myös tekemään kovasti töitä. Ensimmäisessä erässä asenne, peliolemus ja valmius ei ollut lainkaan sitä mitä ollaan totuttu näkemään. IFK tuli otteluun hyvin valmistautuneena, ja menikin ottelussa johtoon 8’. Saimme tasoitettua ottelun 15’, kun Eemil Tolonen nousi hienosti laidasta ja viimeisteli vasurillaan vedon ohi IFK:n maalivahdin.

Ja taas oli IFK vuoro mennä ottelussa, johtoon ajassa 29’ . Kulmatilanteessa ajassa 35’ Eino Aaltoa rikotaan rangaistualueella ja varmasti rankkari sisään ja ottelu tasoihin. Näissä lukemissa siirryttiin puoliajalle.

Puoliajalla oli pieni herätys paikallaan ja toisen puoliajan alkuun saatiin tutumpi joukkue kentälle. Pallo liikkui, oltiin valmiina taistelemaan, joka tilanteessa ja pelattiin joukkueena. Ajassa 51’ Aalto viimeisteli päivään toisen osumansa kulmatilanteesta. IFK:n pistepörssin kärkinimi pääsi tänään yllättämään meidät tasoittaen pelin ajassa 67’.

Peliä oli jäljellä 10 minuutia, kun Iirot saavat vapaapotkun rangaistusalueen tuntumasta. Pallon taakse Oliver Hörkkö, joka varmasti laittaa pallon ylänurkkaan ja siirtää Iirot taas johtoon. Ottelussa ei jännitystä puuttunut ja lisäajalla pallon maaliin viimeisteli Veeti Männistö, jonka jälkeen Iirot pystyivät huokaisemaan ja toteamaan että tämä riittää tänään voittoon.

Maalilla torjuneen Niilo Jalavan mietteitä pelistä: Paikoitellen ottelussa keskityttiin enemmän tuomarille huuteluun, kuin omaan peliin, jonka vuoksi oma peli heikkeni ja vastustaja pääsi maalipaikoille. Tärkeät kolme pistettä kuitenkin saatiin, koska pelattiin kovempaa kuin vastustaja ja tehtiin paikoista maalit.

Tilastot

5 - 3

IFK Mariehamn
(2-2)
8'MaaliJohansson Oliver
16'MaaliTolonen Eemil
29'MaaliByskata Malte
35'MaaliAalto Eino
51'MaaliAalto Eino
67'MaaliSintescu Filip
70'MaaliHörkkö Oliver
82'MaaliMännistö Veeti