Eveliina Hannula takaisin Iirojen riveihin
Julkaistu: 24.05.2023 09.45

Eveliina Hannula takaisin Iirojen riveihin

Eveliina Hannula palaa Raumalle. Kesken viime kauden Saksaan salibandya pelaamaan lähtenyt Hannula on totuttu näkemään laidassa niin puolustajan kuin hyökkääjä rooleissa.

Jo vuonna 2017 naisten edustusjoukkueessa debytoinut Eveliina Hannula on palannut takaisin Raumalle ja salibandyn parissa vietetyn talven jälkeen mieli teki välittömästi viheriölle. Viime kaudella matkaan tarttui kokemusta jälleen 12 ottelun edestä.

- Viimeiset yhdeksän kuukautta viestin Saksassa salibandyn parissa. Hyvillä fiiliksillä palasin Raumalle, hyvään joukkueeseen on aina kiva tulla takaisin!

Vastuuvalmentaja Aake Rapalan kommentit Eveliina Hannulasta

- Eveliina on myös vanha tuttu Pallo-Iiroille, on viime kaudellakin vielä täällä pelannut. On koko preseasonin ja talven ollut salibandyn mukana, minkä takia pääsee nyt vasta osallistumaan joukkueen toimintaan. Eveliinan vahvuutena on hyvä 1v1 -pelaaminen ja on periksiantamaton pelaaja. On puolustussuuntaan myös tärkeä pelaaja. Viihtyy laitalinkin ja wingbackin roolissa, tuo selkeästi hyökkäysuhkaa joukkueelle. Hienoa, että saatiin näinnopeasti asiat taas rullaamaan.


Naisten seuraa kotiottelu Pallo-Iirot - NJS Buena Vista stadionilla 11.6. klo 15