27
TOU
16.00
Edustus N, Naisten Ykkönen

JyPK - P-Iirot   1 - 0

Jyväskylä, Harjun stadion N

Naiset kohti Jyväskylää

Poissaolot:

Loukkaantuneet: Ahola, Laaksonen

Siviilikiireet: Ketola, Maikola

B-junnujen mukana: Mäkilä


Naiset matkustavat seuraavaksi Jyväskylään. JyPK ei ole toistaiseksi hävinnyt yhtään ottelua.

JyPK on aloittanut vahvasti. Kauden viisi ensimmäistä ottelua on tuonut neljä voittoa ja yhden tasapelin, joka tuli heti ensimmäisessä ottelussa.. Maaleja joukkue on päästänyt vain kolme ja tehnyt komeat 17. Joukkueen tehokkaimpina on kunnostautunut Pauliina Pirinen, joka on tehnyt seitsemän maalia ja Lotta Puolakka, jonka tilillä on kuusi täysosumaa. JyPK:n riveistä löytyy myös tuttu kasvo, viime kauden jälkeen Raumalta lähtenyt joukkueen entinen kapteeni Jenna Dahlberg.

Iirojen tilastorivi ei ole yhtä hohdokas. Kuusi ottelua on tuonut kaksi voittoa ja neljä tappiota, maalieron ollessa yhden osuman verran pakkasella. Viime ottelussa kuitenkin kelkkaa saatiin hiukan käännettyä, joukkueen ottaessa 3-0 voiton Ilveksen reservijoukkueesta. Helmiina Luoma tuplasi kauden maalimääränsä kahdella osumalla, Jasmin Ylikrakan maalatessa myös kertaalleen sarjadebyytissään.

Vastuuvalmentaja Aake Rapala toivoo pelin pysyvän yhtä vahvana kuin Ilvestä vastaan

- Nyt saatiin tehtyä tarvittavat maalit ja pidettiin myös vastustaja loistavasti pois vaarallisilta maalintekoalueilta. Hyvä esitys ja siitä jatketaan.

Harjoituksissa huomasi onnistuneen pelin merkityksen.

- Totta kai ilmapiiri on vapautuneempi kun saatiin maaleja, mutta voitto oli kuitenkin varmasti se, mikä vapautti ilmapiiriä enemmän.

Vastustajan alkukauden vire ei ole ollut sattumaa.

- JyPK tosiaan ei ole vielä hävinnyt peliäkään. JyPK on laasukas, juoksuvoimainen ja monipuolinen joukkue. Osaavat liikuttaa palloa ja liikkua fiksusti. Ovat olleet myös tehokkaita maalinteossa, joten odotettavissa on kova kotijoukkue ja todella kova ottelu.

JyPK - Pallo-Iirot 27.5. klo 16 Jyväskylässä, Harjun Stadion, N