VIFK - P-Iirot   3 - 0

Vaasa, Lemonsoft Stadion

VIFK vahvempi Vaasassa

Naiset jäivät toistamiseen peräkkäin maaleitta. Erikoistilanteet aiheuttivat edelleen harmaita hiuksia.

Vaasassa peliä ei ehditty pelaamaan kuin viisi minuuttia, kun Cecilia Suomela vei kotijoukkueen johtoon kulmapotkusta. Toistamiseen Iirojen maalilla edelleen lainalla pelaava Ada Liljeström joutui pallon verkosta kaivamaan 30' kohdalla, kun Fanny Forss pääsi viimeistelemään VIFK:n hyökkäyksen päätteeksi kauden seitsemännen maalin. Enempää osumia ei ensimmäisellä jaksolla nähty.

Peli tasoittui toisella jaksolla, mutta maaleja ei kumpikaan joukkue pystynyt iskemään. Iirojen orastava kiri loppui viimeistään 81' kohdalla, VIFK:n siirtyessä 3-0 johtoon. Raumalaisten murheenkryyniksi nousseet vastustajan erikoistilanteet puraisivat jälleen, kun kulmapotkusta maalia pääsi tuulettamaan VIFK:n Sofia Matikainen. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten bussin nokka kääntyi kohti Raumaa pisteittä lukemin 3-0.

Vastuuvalmentaja Aake Rapala harmitteli erikoistilannepelaamista

- Ensimmäinen 30 minuuttia oltiin tänään purjeissa ja vastustaja saikin siinä sitten sen kaksi maalia tehtyä. Sen puolen tunnin jälkeen hiukan tehtiin muutoksia pelaamisessa ja sitä mukaa peli alkoi kääntyä meille pikkuhiljaa. Ei sitten ylärimaa lähemmäs tänään päästy, kolme kertaa kolisutettiin ylärimaa. Tänäänkin kaksi kulmamaalia vastustajalle. Pettyneet fiilikset, mutta eteenpäin.

Naisten seuraa kotiottelu Pallo-Iirot - NJS Buena Vista stadionilla 11.6. klo 15

Tilastot
VIFK

3 - 0

(2-0)
5'MaaliSuomela Cecilia
28'MaaliForss Fanny
81'MaaliMatikainen Sofia