26
ELO
15.00
Edustus N, Naisten Ykkönen

NJS - P-Iirot   0 - 2

Nurmijärvi, Klaukkala N

Naiset voittoputkessa kohti alaloppusarjaa

Naiset päättivät alkusarjan kahteen voittoon. Seuraavaksi odotellaan alaloppusarjan otteluohjelmaa.

Naiset kävivät Nurmijärvellä viemässä alkusarjan loppuun korkealla nuotilla. Ottelu alkoi heti raumalaisten kannalta suotuisasti. Pelikello ehti rullata vain 7', kun Iirot pääsi kulmalle. Minttu Ylikrakan lähettämä sisäänpäin kiertävä pallo löysi maalin edestä Wilma Aholan, joka painoi pallon varmasti läheltä maaliin. Enempää tilastomerkintöjä ei ensimmäinen puolisko tarjonnut, joten taukoa lähdettiin viettämään vierailijoiden 0-1 johtolukemissa.

Iirot turvasi johtoaan ottelun lopussa, kun maalintekijä Ahola sekä Jasmin Ylikraka jättivät kentän, joiden tilalle tulivat Peppi Sorsakivi ja Karolina Rehn kellon näyttäessä 69'. kotijoukkueen kiri katkesi ottelun lopussa, kun Mira Pärssinen pääsi nautiskelemaan Kaisa Saarenpään matalasta pallosta ja siirsi vuoren varmasti liukuen Pallo-Iirot 0-2 johtoon. Vielä 85' kohdalla Sanni Kuusisto vaihtui Oona Mäkilään, jonka jälkeen tuomari vihelsi pelin päättyneeksi ja raumalaiset saivat lähteä kotimatkalle kolme pistettä rikkaampina.

Valmentaja Jukka Nissi jakoi kehut koko joukkueen suoritukselle

- Koko joukkue pelasi erittäin hyvin, tärkeät kolme pinnaa. Nyt on hyvä lähteä kotia kohti. Ei nosteta yksittäisiä pelaajia. Pelattiin hyvin joukkueena. Niin joukkueenjohdosta, huollosta kuin bussikuskista lähtien täydellinen matka.