8
SYY
19.00
Edustus M, Miesten Kakkonen

P-Iirot - HJS  2 - 1

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Miehet isännöivät opiskelijapeliä


TAPAHTUMAINFO


Pallo-Iirot HJS
12 Saarinen Henri | MV 1 Immonen Joonas | MV | C
2 Babb Markus 3 Luoma Oskari
6 Laakso Lasse 4 Larjanne Kimi
11 Johansson Alex 5 Ndongala Jonathan
13 Salmensuu Otto 8 Kyöstilä Jami
18 Ahde Elias| C 9 Bos Sil Bouko
20 Aalto Juuso 11 Lamberg Eero
22 Silvennoinen Topias 13 Paakkanen Simo
23 Ohvo Otto 16 Pellikka Eetu
24 Halminen Jami 17 Kajanto Eetu
27 Babb Matias 26 Supperi Toivo-Elmeri
Vaihdossa: Vaihdossa:
1 Lainio Miko| MV 20 Orava Joonas | MV
4 Vesala Elias 2 Junna Matias
10 Jalkanen Mikko 7 Lehtonen Ossi
18 Salonen Aaro 15 Lindberg Valtteri
21 Ohvo Oskari 18 Balde Oumar
28 Repo Oliver 24 Nshizirungu Innocent
32 Ayannubi Target


Poissaolot:

Ei poissaoloja.


Miesten sarjakausi jatkuu kotikentällä. Vastaan asettuu tällä kertaa putoamisviivan yläpuolelle noussut HJS.

Pallo-Iirot muistelee kevätkierroksen kohtaamista lämmöllä. Kauden ainoat vieraspisteet Iirot onnistui hakemaan Hämeenlinnasta lukemin 1-4. Lukemia tiukempi oli kuitenkin peli kentällä, sillä kotijoukkue oli viimeistelyssä heikko, kun taas vierailijat hyödynsivät omat paikkansa tehokkaasti. Maalinteon avasi juuri Englantiin palannut James Whiting, Johdon tuplasi vielä ensimmäisen puoliskon alussa boksin ulkopuolelta alanurkkaan pallon painanut Elias Ahde. Iirojen johdon puolitti Eetu Pellikka, mutta loppulukemat ratkaisivat maalin mieheen kolmen minuutin sisään tehneet Lasse Laakso ja Otto Ohvo.

HJS on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelusta neljä. Viimeisimpänä joukkue otti kuitenkin kovan päänahan, kun Atlantis FC joutui poistumaan Hämeenlinnasta tyhjin käsin, HJS:n tehtyä illan ainoan maalin 1-0 päättyneessä ottelussa. Voitolla HJS kipusi myös putoajan paikalta kuiville, sijalle kymmenen. Jalkaa hämeenlinnalaiset eivät voi kuitenkaan kaasulta nostaa, sillä neljä viimeistä joukkuetta ovat vain neljän pisteen sisällä toisistaan. Joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa Eetu kajanto, joka on viimeistellyt viisi maalia 12 ottelussa. Atlantis-ottelu oli myös ensimmäinen uuden pääkäskijän alaisuudessa, kun Mikko Manninen korvasi tehtävistään vapautetun Tommi Silvennoisen. Nähtäväksi jää, onnistuuko HJS säilyttämään paikkansa Kakkosessa uuden johdon alla.

Pallo-Iirot pääsee ottelun tappioputkensa katkaisseena. Ilves/2:n lukemin 2-0 voittaneen raumalaisryhmän maalintekijöinä kunnostautuivat Elias Ahde pilkulta sekä Otto Salmensuu. Maalissa Henri Saarinen torjui kauden viidennen nollapelinsä. Kotiotteluista vain kaksi hävinnyt Iirot ei ole vielä ainoatakaan ottelua pelannut tasan ja tuntuukin että varsinkin vieraissa ne yksittäisetkin pisteet ovat kiertäneet joukkuetta. Sarjataulukossa Pallo-Iirot on melko seesteisessä tilanteessa, sillä sekä ylöspäin että alaspäin johtaviin karsintoihin on yhdeksän ja kymmenen pistettä matkaa. Mikään ei ole kuitenkaan vielä varmaa, joten pisteet merkitsevät edelleen myös kotijoukkueelle äärimmäisen paljon.

Ennakossa vastuuvalmentaja Joel Grasso

Voitto Ilveksen kakkosjoukkueesta oli hyvä suoritus.

- Mun mielestä me pelattiin tosi kypsästi johtoasemassa. Ilves sai ihan muutamia paikkoja koko pelissä, me luotiin paljon. Pelattiin fiksusti johtoasemassa mun mielestä läpi koko ottelun. Voi olla siihen tyytyväinen.

HJS tulee uusien tuulien puhaltamana Raumalle.

- Tänään koita saada siitä jonkun näköistä materiaalia itselleni. Kyllä se aina tämmöisessä tilanteessa se valmentajan vaihto saattaa herättää sitä joukkuetta. He voitti Atlantiksen hienosti 1-0 kotonaan, niin kyllä siellä varmasti sellainen luotto omaan tekemiseen on noussut nyt tässä sitten lähiviikkoina valmentajavaihdoksen myötä. Me voitettiin heidät siellä Hämeenlinnassa 1-4, mutta se ei kerro koko totuutta siitä pelistä. Se oli tasainen matsi silloin ja varmasti tulevat nyt sisuuntuneena tänne, koska heillä on kiutenkin isoja pelejä kaikki loppuun, että säilyttävät sarjapaikan.

Iirojen ainoa vierasvoitto HJS:stä luo uskoa myös tulevaan otteluun.

- No joo, kyllä me ollaan oltu vahvoja kotona ja me halutaan olla jatkossakin vahvoja kotona. Omaa tekemistä kehittämällä, liikaa vastustajasta murehtimatta, niin uskon, että ollaan vahvoilla.

Opiskelijapelien meiningeistä Grassolla on hyviä muistoja menneiltä vuosilta.

- Toivottavasti. Yleensä ne on ollut hyviä tapahtumia lähivuosina. Toivotaan, että nytkin.

Joukkueen pienet loukkaantumiset alkavat olla takanapäin.

- Eiköhän se kohtalaisen vahva joukkue tule. Ei mitään isompia poissaoloja ole enää. Nekin, ketkä ovat olleet lähiviikkoina pois pienten vaivojen takia, ovat treenanneet jo normaalisti. Iskukykyinen joukkue.

Tilastot

2 - 1

HJS
(1-1)
19'MaaliPellikka Eetu
47'MaaliAalto Juuso
72'MaaliAhde Elias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista