23
SYY
20.00
Edustus M, Miesten Kakkonen

P-Iirot - SexyPöxyt  0 - 1

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Miehille karmea pettymys kotikentällä

Iirot jäivät maaleitta kotikentällään. Ottelun ainokainen syntyi vasta pelin lisäajalla.

Yleisömäärä: 306

Osuuskauppa Keulan 120-juhalvuoden kunniaksi vihreäksi värjätyt kalliot kutsuivat yleisöä luokseen, kun Pallo-Iirot saivat vieraita Espoosta. Heti ensiminuuteista lähtien oli selvää, miten peli tulee etenemään. Iirot painoivat päälle ja SexyPöxyt vetäytyivät puolustusmuotoon. Jo 4' kohdalla Mikko Jalkanen pääsi kokeilemaan maalintekoa Target Ayannubin esityöstä, mutta veto painui maalin ohi. 10' kohdalla kotiyleisö sai jälleen haukkoa henkeä, mutta tällä kertaa sen takia, että joukkueen kapteeni Elias Ahde jäi tuskissaan makaamaan kentän pintaan. Ahde ei pelaamista pystynyt jatkamaan, vaan joutui jättämään kentän jo 13' kohdalla, Juuso Aallon tullessa kentälle huomattavasti aiemmin, kuin alun perin oli suunniteltu. Kotijoukkue rakenteli ensimmäisellä puoliskolla useamman hyvännäköisen hyökkäyksen, mutta viimeistely ontui sekä viimeisissä syötöissä, kuin viimeistelyissä.

Toinen puolisko käynnistettiin samalla tavalla kuin ensimmäinen lopetettiin Lasse Laakso täräytti pallon ylärimaan kellon näyttäessä 54', jonka lisäksi Aaro Salosella oli tuhannen taalan paikka viedä Iirot johtoon vain viisi minuuttia tästä, mutta tuolloin maalin syntymisen esti tolppalaukaus. Pirteästi avauksessa esiintynyt Oliver Repo teki tilaa Otto Salmensuulle ajassa 61' ja 77' kohdalla Ayannubi sekä Salonen vaihtuivat Markus Babbiin ja Otto Ohvoon. Minuutti ennen peliajan täyttymistä Pöxyjen Oiva Laaksonen juoksi Iirojen maalia vartioineen Henri Saarisen kumoon, josta raumalaisten toppari aleksi Arvela ei pitänyt, vaan työnsi pelaajan pois tilanteesta. Näistä suorituksista ottelun erotuomari palkitsi molemmat keltaisella kortilla. Pidemmän korren ottelussa vei kuitenkin espoolaisten hyökkääjä, kun hän pääsi 90+1' ajassa karkaamaan ohi puolustuslinjan ja viimeistelemään ottelun voittomaalin. Näihin lukemiin peli myös päättyi, joka tarkoitti sitä, että raumalaisten nousumahdollisuudet karisivat lähes tulkoon mahdottomiksi.

Otteluraportissa silminnähden pettynyt Matias Babb

Babb ei osannut pukea pettymystään kunnolla sanoiksi.

- Harmittaa. Vähän huono peli.

Kun itse ei maalinteossa onnistu, useimmiten vastustaja siihen pystyy.

- Kyllä siinä käy niin. Ei ole yhtään tasapeliä, että tästä olisi ehkä sitten jos ei voiteta, niin tasapeli olisi ollut ansaittu. Harmittaa tämmöinen.


Tilastot

0 - 1

SexyPöxyt
(0-0)
91'MaaliLaaksonen Oiva

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista