22
TOU
18.00
P17, P17 Kakkonen

P-Iirot - ÅIFK/Raifu YJ  9 - 0

Äijänsuo stadion TN

Sunnuntaina klo 18 Iirot B1 vs ÅIFK. Iirot B2 lauantaina Turkuun

Sunnuntai-illan P17 Kakkosen ottelussa Äijänsuon Buena Vista Stadionilla klo 18.00 kohtaavat Pallo-Iirot ja ÅIFK/RaiFu YJ.

Kotijoukkue Pallo-Iirot sai viimein maalihanat kunnolla auki kun KaaPo kaatui viime sunnuntaina peräti 6-0 numeroin. Juho Tupala johti maalitehtailua hattutempulla. Sunnuntain vastustaja ÅIFK/RaiFu YJ menetti talvella muutaman pelaajan Turun seudun muihin joukkueisiin ja on saanut lohkon kärkijoukkueilta tylyä kyytiä, hävittyään NoPS:lle 0-9, SalPalle 0-5 ja MIFK:lle 0-8. KaaPoa ja TPK:ta vastaan ÅIFK kärsi niukat tappiot. Anttoni Nurminen ja Nic Norrman ovat iskeneet ÅIFK:n maalit.

Pelin henki on selkeä, Iirot tulee pitämään palloa ja vyöryttämään hyökkäyksiä. ÅIFK pyrkii iskemään vastaan tilaisuuden saadessaan

Otteluun on vapaa pääsy ja kioski palvelee. Tervetuloa!


P17 Kolmosessa pelataan jo lauantaina kun Pallo-Iirot 2 matkustaa Kupittaalle. Vastaan P17 Kolmosen ottelussa asettuu FC Inter/4. Ottelu alkaa klo 16.15.

Kotijoukkue Inter4 on saanut 5 pelistä kasaan yhden voiton ja neljä tappiota. Iirot2 lähtee siis otteluun suurena ennakkosuosikkina.

Pitääkö Topi Rantasen johtama puolustus Inter-pelaajat pois maalipaikoilta? Pyörittääkö Sebastian Raukko Interin keskikentän pyörryksiin? Jatkuuko Oki Toivolan (Erikoishammaslääkäri Mika Toivola) maaliputki? Tämä kaikki nähdään lauantaina Turussa.

Tilastot

9 - 0

ÅIFK/Raifu YJ
(1-0)
6'MaaliRepo Oliver
43'MaaliOjala Rafael
47'MaaliBabb Matias
48'MaaliAhonen Rasmus
67'MaaliKataja Santtu
70'MaaliOjala Rafael
73'MaaliKoivu Aukusti
75'MaaliRepo Oliver
79'MaaliKataja Santtu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista