22
LOK
14.00
Edustus, Naisten Ykkönen

P-Iirot P-Iirot - EBK  3 - 0

Äijänsuo stadion TN

​Naiset päättävät kautensa kotiotteluun lauantaina

Naisten joukkue päättää kautensa ykkösessä lauantaina kotoisalla Buena Vista Stadionilla. Alemman jatkosarjan viimeiseen otteluun saapuu vieraaksi EBK Espoosta.

Iirot johtaa alempaa jatkosarjaa kahden pisteen erolla VIFK:n. Iiroilla on kasassa 35 pistettä ja Vaasalaisilla 33. Raumalaisten maaliero on +7 ja VIFK:n vastaava on taas +2. Tämä tarkoittaa sitä, että Iiroille riittää tasapelikin alaloppusarjan voittoon, mikäli VIFK ei voita Kuopiossa KuPS-Akatemiaa kovin suurilla luvuilla.

Lauantainen vastustaja EBK majailee sarjassa sijalla neljä 21 pisteellä, eikä ottelulla ole heille tuloksellista merkitystä, koska putoamisuhkaakaan ei enää ole.

Joukkueet kohtasivat kaksi kertaa runkosarjassa ja ensimmäisen vei EBK kotonaan luvuin 2–1 ja Raumalla pisteet tasattiin 1–1 luvuin. Tästä voidaan päätellä, että espoolaiset ovat olleet Iiroille suhteellisen vaikea vastustaja. Iiroilla on vielä muodollisesti panosta ottelussa, sillä alemman jatkosarjan voitto toki kiinnostaa.

Iiro Koivula ennakoi viimeistä otteluaan joukkueen vastuuvalmentajana.

-Voittamaan lähdetään, eikä yhtään peruuttelemaan. Henkilökohtainen intressikin löytyy, sillä haluan päättää tämän hienon neljän vuoden jakson joukkueen valmentajana voittoon. Muutenkin on vähän jäänyt närästämään nämä pistemenetykset espoolaisille, sillä molemmissa peleissä me olemme olleet se hallitseva osapuoli, eli tavallaan menettäneet pisteitä, vaikka ne ovat tarjolla olleetkin. Nyt tätä asiaa lähdetään korjaamaan ihan tosissaan.

Tilastot

3 - 0

EBK
(1-0)
32'MaaliVarkoi Aino
47'MaaliPärssinen Mira
80'MaaliVarkoi Aino

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista