21
TOU
15.30
Edustus, Naisten Ykkönen

P-Iirot - KuPS Akatemia  0 - 1

Äijänsuo stadion TN

​Naisilla jälleen kotiottelu lauantaina

Naisten joukkue saa lauantaina vieraita Kuopiosta, kun naisten ykkönen jatkuu. Kansallisen liigan KuPS:n reservijoukkue KuPS- akatemia saapuu vieraaksi Buena Vista Stadionille.

KuPS on tällä hetkellä sarjataulukossa kahdeksantena kuudella pisteellä. Pisteet ovat tulleet yhdestä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Iirot majailee neljäntenä kymmenellä pisteellä. Molemmat ovat pelanneet kuusi ottelua. Iirot pelasi viimeksi viikko sitten kotonaan JyPK:n kanssa maalittoman tasapelin, kun taas kuopiolaiset voittivat kotonaan Ilves/2:n maalein 2–0. KuPS akatemian pelaajisto koostuu pääosin B-tytöistä, vahvistettuna muutamilla liigaringin pelaajilla.

Iiroilla pelaajatilanne paranee, kun kahden lajin pelaajista tuore futsalin Suomen mestari Minttu Ylikraka ja salibandyn puolelta vapautunut Eveliina Hannula ovat liittyneet vahvuuteen. Lisäksi pitkään poissa ollut Elli Helander on aloittanut joukkueharjoittelun. Silti tähän peliin eivät vielä aivan kaikki ole käytettävissä.

Päävalmentaja Iiro Koivula ennakoi tasaista ottelua.

-Odotettavissa on tasainen ottelu, sillä KuPS:n puolustus on vahva ja päästettyjä maaleja on vain neljä. Meillä on kuitenkin koko hyökkäysarsenaali käytettävissä, ja luotan siihen, että tarvittavat maalit kyllä tehdään. Voittoa lähdetään luonnollisesti hakemaan kotona, sillä kärjen mukana aiotaan pysyä”

Tilastot

0 - 1

KuPS Akatemia
(0-1)
42'MaaliLintunen Jannica

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista