Edustus, Naisten Ykkönen

P-Iirot - EBK  1 - 1

Äijänsuo stadion TN

Naiset palaavat tauolta lauantaina

Naisten ykkösen sarjatauko päättyy tulevaan viikonloppuun. Pallo-Iirot jatkaa otteluitaan lauantaina 16.7 kotoisalla Buena Vista Stadionilla. Vieraaksi klo 15:00 alkavaan otteluun saapuu EBK Espoosta.

Odotettavissa on kahden tasapisteissä olevan joukkueen jännittävä taistelu. Molemmilla on kasassa 11 pelistä 14 pistettä. Iirot on paremman maalieron (13–13) turvin pykälän espoolaisia edellä eli seitsemäntenä. Sarja on TPS:n ja PKKU:n takana tosi tasainen, sillä sijat 3 ja 8 mahtuvat neljän pisteen sisään.

Raumalaisille jäi paljon hampaankoloon joukkueiden ensimmäisestä kohtaamisesta kevätkierroksella. Silloin Iirojen toisen jakson kovasta paineistuksesta huolimatta kotijoukkue vei voiton aivan viime hetken maalilla, numeroin 2–1. Sinikeltaiset pääsevät lauantain otteluun hyvistä lähtökohdista. Poissa ovat Laura Ketola, Sanni Kuusisto, sekä sairaslistalla olevat Minttu Ylikraka, Oona Mäkilä ja Elli Helander. Yksi nosto kokoonpanosta on B-tyttöjen ykkösen valtakunnallisesta maalintekijätilastosta sijalta kaksi löytyvä Katarina Maikola. Maikola iski pelaamassaan 10 ottelussa peräti 17 maalia.

Päävalmentaja Koivula kommentoi tulevaa ottelua.

-Meiltä jäi kevätkierroksella palkinto hyvästä pelistä saamatta. Uskon, että jokaista silloin kentällä ja sen reunalla ollutta jäi lopputulos harmittamaan niin paljon, että revanssi halutaan ottaa tässä toisessa pelissä

-Meillä on ehjä treeniviikko takana ja tauon jälkeen pelihalut ovat kovat. Joukkueesta aistii hyvän hengen lisäksi suuren voittamisen halun, ja lauantaina se kaikki päästetään irti. Jos se kaikki energia saadaan kanavoitua oikein ja positiivisesti, niin olen varma siitä, että tämä ryhmä taistelee pisteet kotiin.

Tilastot

1 - 1

EBK
(1-0)
37'MaaliAhola Wilma
76'MaaliHeinonen Eveliina