29
HEI
17.00
Edustus, Naisten Ykkönen

P-Iirot - TPS  1 - 2

Äijänsuo stadion TN

​Naisten joukkueella historian ensimmäinen pitsispesiaali

Miesten joukkue on jo pitkään pelannut pitsiperjantaisin ”pitsispesiaaleja”, joissa on päästy suuriin katsojalukuihin. Nyt ensimmäisen kerran myös naiset pelaavat oman spesiaalinsa ennen miesten ottelua. Peli alkaa klo 17:00 ja vastustaja on paras mahdollinen, eli sarjaa johtava rakas paikallisvastustaja TPS Turusta.

Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat Turussa, ja silloin tasaisen ottelun voittivat numeroin 2–1 turkulaiset viimeisen sekunnin kulmamaalillaan. Tepsi on karannut sarjakärjessä reiluun johtoon 33 pisteellään. Ainoastaan PKKU on pysynyt kyydissä ja on toisena kolmen pisteen päässä ja ottelun vähemmän pelanneena.

Iirot pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista. Alla on hieno voittopeli Tampereella Ilves/2:sta vastaan, ja muutenkin neljän viime pelin saldo on kohtuullisen hyvä; kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Sinikeltaiset majailevat sarjassa kuudentena saldolla 18 pistettä.

Kotijoukkue on vielä hyvin tavoitteessaan kiinni, sillä kolmantena oleva JyPK on vain kolmen pisteen päässä raumalaisista. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta pelaavat kaksinkertaisen yläloppusarjan ja runkosarjan pisteet jäävät voimaan. Kuusi alempana olevaa joukkuetta taas pelaa yksinkertaisen alaloppusarjan. Sarja on erittäin tasainen lukuun ottamatta kahta kärkijoukkuetta ja hännillä majailevia FC Sportia ja VJS:aa. Välissä olevat kuusi joukkuetta ovat kuuden pisteen sisällä. Joten ristiin tullaan varmasti pelaamaan ja kaikki on mahdollista.

Tilastot

1 - 2

TPS
(1-1)
24'MaaliAhola Wilma
26'MaaliSimola Sofia
76'MaaliKauppi Jenni

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista