27
ELO
13.00
Edustus, Naisten Ykkönen

P-Iirot - PKKU  0 - 0

Äijänsuo stadion TN

Naiset päättävät runkosarjan lauantaina kotona sarjakärkeä vastaan

Naisten joukkue pelaa runkosarjan viimeisen ottelun lauantaina kotoisalla Buena Vista Stadionilla. Vieraaksi saapuu sarjakärki PKKU Tuusulasta.

Iirot pelaa viimeisessä ottelussa lähinnä kunniasta, sillä pääsy yläloppusarjaan vaatisi kaikkien kilpakumppanien tappion ja reilun voiton omasta ottelusta. Mutta täysillä mennään ja voittoa lähdetään sarjakärjestä hakemaan.

PKKU on tasapisteissä TPS:n kanssa, mutta johtaa paremman maalieron turvin sarjaa. Kevätkierroksella vieraissa sinikeltaiset kärsivät 2–0 (2–0) tappion.

Muutamassa viime ottelussaan lievästä pelaajapulasta poissaolojen takia kärsinyt kotijoukkue lähtee peliin aivan erilaisista lähtökohdista tällä kertaa. Käytettävissä on koko rosteri ja kokoonpanosta voi taas bongata uuden yllätysnimen.

Päävalmentaja Koivula ennakoi ottelua.

-Nyt haetaan kokoonpanoon hieman uutta ”raikkautta” pienten muutosten kautta ja myös vaihdosta on heittää reilusti tulivoimaa lisää kentälle.

-Totta kai haluamme päättää runkosarjan voitolla ja treeniviikko on ollut tehokas ja hyvähenkinen. Odotan vähintään yhtä tiukkaa taistelua pisteistä kuin viime kauden päätösottelussa, jolloin vieraitten suora nousu liigaan tyssäsi 0–0 tasapeliin Raumalla.

Tilastot

0 - 0

PKKU
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista