2
SYY
19.00
Edustus, Miesten Kolmonen

P-Iirot - VG-62  0 - 0

Äijänsuo stadion TN

Miehille ensimmäinen pistemenetys kotikentällä

Miesten Edustusjoukkue joutui toistamiseen peräjälkeen tyytymään yhteen pisteeseen. VG-62 oli ensimmäinen joukkue joka varasti Raumalta pisteitä.

Peli lähti käyntiin koleassa syyssäässä, mutta se ei kotijoukkueen pelinavausta hidastanut. 3' kohdalla Jami Halminen vapautti läpisyötöllä Elias Ahteen, mutta kärjen maaliaikeet pysähtyivät VG:n maalivahtiin. Ensimmäiseen kymppiin Iirot pääsivät hyvälle maalipaikalle vielä kahdesti, kun ensin Topias Silvennoinen pommitti pallon boksin sisältä yli maalin ja hetki tästä Arttu Virtanen pamautti pallon ylärimaan.

Kellon näyttäessä 25' Ahde kaadettiin rankkarialueella, mutta ottelun päätuomari ei nähnyt tilanteessa rikettä. Sama nähtiin neljä minuuttia tästä, kun vastustajan pelaaja makasi maassa otettuaan osumaa kasvoihinsa. Ensimmäinen varoitus nostettiin kotijoukkueen James Whitingille, kun peliä oli pelattu 33'. Vierasjoukkue kuitenkin tasoitti korttitilanteen ajassa 36', kun Aaro Salonen sai osumaa jalkoihinsa ja VG otti varoituksen.

Hyvästä pelin hallinnasta huolimatta VG pystyi pitämään keltapaidat poissa vaarallisilta paikoilta. Ensimmäisen puoliskon loppupuolella ajassa 42' Aleksi Arvela heitti pallon linjan taakse, mutta tämäkin tilanne kuivui kasaan pallon karatessa Ahteen ulottumattomiin. Vielä Ensimmäisen puoliskon loppuun VG otti ottelun toisen keltaisen, mutta maaleja ei tauolle lähtiessä oltu nähty.

Toisenkin puoliskon Iirot aloitti vahvasti, saaden kulman heti 46' kohdalla. Virtanen pääsi heti kokeilemaan, mutta vieläkään ei tulosta tullut. Ensimmäiseen puoliskoon verrattuna toisella pallonhallinta tasaantui hieman, molempien joukkueiden pitäessä vuorollaan palloa keskikentällä. Kotiyleisö pääsi ajassa 58' näkemään myös uuden debytantin, vastikään sopimuksen saaneen Luis Toomeyn ottaessa Silvennoisen paikan kentällä.

Pelikellon näyttäessä 67' kohahti yleisö VG:n maaliverkon heilahtaessa. Alkuinnostuksen jälkeen kuitenkin ilo vaihtui pettymykseen, kun Virtasen vedon todettiinkin heilauttaneen sivuverkkoa eikä maalin takaosaa. Kulmapotkuja kotijoukkue pääsi kokeilemaan yli kymmenen kertaa, mutta maaliin ei palloa näistä erikoistilanteista saatu. 75' kohdalla kotiyleisö pääsi jo tuulettamaan johtomaalia, mutta tämä tilanne liputettiin pois paitsiona. Tämän jälkeen Arvela vaihdettiin ulos, Oskari Ohvon tullessa sisään.

Pelin lähestyessä loppua, alkoi raumalaisten prässi jälleen purra. Tämä myös kuumensi naantalilaisia, kun ajassa 84' VG otti keltaisen pitkään jatkuneen purnauksen seurauksena. Virtanen teki vielä aivan pelin lopussa ajassa 89' tilaa Aleksi Leppäselle, mutta maalia ei kumpikaan joukkue saanut aikaan. Viimeiseksi tilastomerkinnäksi jäi VG:n keltainen kortti ajassa 90' ja pisteet tasattiin maalittoman pelin jälkeen tasan.

Otteluraportissa ääneen pääsee jäähyväisottelunsa pelannut James Whiting


Keskikenttäpelaajan mielestä tulos ei ollut pelitapahtumia kuvaava.

- Ei todellakaan. Jokainen joukkueesta antoi kaikkensa. Mielestäni pelasimme todella hyvin ensimmäisellä puoliskolla, hallitsimme peliä. Emme antaneen vastustajalle mitään paikkoja ja olimme todella epäonnekkaita viimeisellä kolmanneksella. Ehkä meiltä puuttui hieman laatua viimeistelyssä, mutta kaiken kaikkiaan jokainen kopissa tulee olemaan pettynyt. Tiedämme, että esiinnyimme hyvin ja olisimme ansainnut enemmän.

Whiting ei anna tämän pelin tahrata muistoaan koko reissusta.

- On se harmi, että se loppuu näin, mutta en anna sen pilata tätä kokemusta. Meillä on ollut todella hyvä kausi, olemme yhä voittamattomina sarjan johdossa. Olen todella nauttinut ajastani täällä, jalkapallosta, ihmisistä ja elämisestä. Hieno kokemus, olen rakastanut sitä. Tietysti tänään, juuri nyt, hieman pettynyt. Pystyn kuitenkin katsomaan taaksepäin, esimerkiksi koneessa matkalla kotiin ja sanomaan, että tämä oli todella mahtava kesä, puolikas kausi. Toivottavasti jätkät saavat pystyvät jatkamaan hyvää tekemistään ja nostaa meidät Kakkoseen.

Tilastot

0 - 0

VG-62
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista