21
SYY
19.00
Edustus, Miesten Kolmonen

TPS U23 - P-Iirot   0 - 1

Yläkenttä TN

Yksi maali riitti miehille voittoon

Pallo-Iirot kävi hakemassa täydet pisteet tiukan ottelun päätteeksi Turusta. TPS U23 joutui pettymään, kun vain yksi maali riitti raumalaisten voittoon.

Ottelun ensimmäinen puolisko pelattiin Iirojen komennossa. Hallinnasta huolimatta ensimmäisen puoliskon ainoaksi maaliksi jäi Elias Ahteen tekemä yksin läpi tilanne, mutta Luis Toomeyn syöttö oli sekunnin sadasosan myöhässä, jolloin tilanne tuomittiin paitsioksi. Koko ottelun ajan raumalaisten läpisyötö olivatkin vailla viimeistä silausta, jonka johdosta useampi hyökkäys pysähtyi TPS:n puolustuslinjaan aivan viime hetkillä.

Toisen puoliskon alkaessa näytti siltä, että Iirot pystyisivät pitää saman paineen yllä kuin ensimmäisellä puoliskolla. Jo ajassa 49' Ahde-Toomey kaksikko oli jälleen pahanteossa. Laidasta läpi pelattu Ahde pääsi kokeilemaan maalintekoa, mutta TPS:n maalivahti torjui vedon. Paluupalloon ensimmäisenä pääsi kuitenkin Toomey, joka ei jättänyt tyhjää maalia käyttämättä hyödyksi, vaan siirsi Pallo-iirot 0-1 johtoon.

Maalin jälkeen pelin paine alkoi kuitenkin siirtyä Iirojen päätyyn, vaikka keltapaidat pystyivätkin pitämään kotijoukkueen suhteellisen hyvin pois maalipaikoilta. Peli alkoi myös kuumeta, josta kertoo TPS:n saamat kolme keltaista ja Iirojen saamat neljä keltaista toisella puoliskolla.

Ajassa 56' TPS oli lähimpänä maalintekoa, kun joukkue pääsi karkaamaan nopeaan vastahyökkäykseen. Tällä kertaa myös tuuri oli raumalaisten puolella, kun pallo kimposi yläriman kautta ulos maalialueelta.

Viimeisen 30 minuutin aikana Iirot vaihtoi kentältä pois Miika Pertolan, Arttu Virtasen ja Mikko Jalkasen, joiden paikat kentällä otti Topias Silvennoinen, Matias Babb sekä Aleksi Toivonen. Lisäosumia ei enää nähty, joten maukkaat 3 pistettä matkasi Raumalle lukemin 0-1.

Raportissa ääneen pääsee osana puolustuslinjaa nollan pitänyt Aleksi Arvela

Enemmänkin maaleja olisi voinut tehdä.

- No joo sinänsä. Olisi meillä ollut tuossa muutama paikka tehdä enemmänkin. Loppua kohden vähän hyydyttiin ja Tepsi alkoi painamaan aika kovaa päälle. Hyvin me kestettiin sitten loppujen lopuksi ja pidettiin Tepsi pois vaarallisilta maalipaikoilta.

Kovasta paineesta huolimatta Iirot piti oman maalin puhtaana.

- Kyllä me ihan hyvin klaarattiin pääsääntöisesti ainakin. Eihän se ikinä täydellistä ole, aina on jotain parannettavaa. Tästä on hyvä lähteä seuraavaan matsiin.

Tilastot
TPS U23

0 - 1

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista