Teemu Vehviläinen vahvistamaan Pallo-Iirojen viestintää

11.11.2021

Toiminnanjohtaja Janne Koivisto ja Teemu Vehviläinen
Toiminnanjohtaja Janne Koivisto ja Teemu Vehviläinen

Pallo-Iirot haluaa kehittää viestintäänsä. Seuran tavoitteena on kehittää edustusjoukkueiden viestinnän lisäksi koko seuran viestintää ja ilmettä luoden samalla lisää merkityksellisyyttä. Seuran viestintätiimiin liittyy 24-vuotias tradenomi ja innokas urheilunseuraaja Teemu Vehviläinen.

Pallo-Iirojen toiminnanjohtaja Janne Koivisto linjaa, että seuran tavoitteena on kehittää toimintaa ja yksi osa-alueista on viestintä.

- Saimme Teemu Vehviläisen mukaan vahvistamaan seuran viestintää. Todella hieno juttu, että ensinnäkin seura kiinnostaa ja toisaalta nyt pystymme vähän vahvemmin panostamaan molempiin edustusjoukkueisiin niin miehiin kuin naisiin saaden tuotua niihin vähän uusia juttuja.

Vehviläisen osalta huomattavaa oli, että mieheltä löytyi tärkein asia eli halukkuus ja palo oppia.

- Erityisen iloinen olen siitä, että Teemu oma-aloitteisesti otti yhteyttä ja oli halukas tulemaan. Hän haluaa oppia tekemään niin se on itselle tosi tärkeä arvo. Tavallaan voimme tarjota sellaisia paikkoja, joissa voit tulla tähän seuraan oppimaan jotain. Ihan välttämättä ei tarvitse olla heti valmis osaaja, vaan seura on myös oppimisalusta. Se on tärkeä asia, toiminnanjohtaja Janne Koivisto linjaa.

- Me teemme jo nyt korkealaatuista viestintää ja se on ollut aika pitkälti yhden miehen takana. Saamme nyt vahvistettua tätä osa-aluetta ja se tuo tähän turvallisuutta myös. Vaatii ehkä vähän vähemmän kaikilta kun on useampia käsiä tekemässä. Ehkä matkan aikana myös vähän uusia ideoitakin.

 

Urheiluviestintä vetää Vehviläistä puoleensa

Teemu Vehviläinen on 24-vuotias valmistunut tradenomi International business-linjalta. Päivätöidensä ohella Vehviläinen on intohimoinen urheilun seuraaja ja jo jonkin aikaa miehen takaraivossa on kytenyt ajatus lähteä tekemään urheiluviestintää.

- Pallo-Iiroihin hain nimenomaan, koska viestintä ja erityisesti urheiluviestintä kiinnostaa. Se on kiinnostanut jo jonkin aikaa sillä vapaa-aikaa täyttää isolta osin erilaisten urheilulajien seuraaminen sekä harrastus. Urheilun parissa olisi sen puolesta mukava myös toimia työn merkeissä, Vehviläinen kertoo.

Pallo-Iiroissa Vehviläinen näki hyvän mahdollisuuden oppia ja kehittyä.

- Pallo-Iiroissa mahdollisuudet viestintään ovat todella hyvät sillä seuran viestinnällä on hyvä pohja jo olemassa sekä vahva halu viedä sitä vielä pidemmälle. Isona tekijänä toimi myös saamani mentorointi viestinnän maailmaan, jonka avulla mukaan hyppääminen käy sujuvasti.

Tervetuloa Pallo-Iirot - yhteisöön, Teemu Vehviläinen!