Naiset joutuivat tyytymään pisteeseen

9.8.2020


Naisten joukkueen taival ykkösessä jatkui lauantaina Äijänsuon stadionilla. Vieraana ollut PKKU pystyi rutistamaan pisteen kotijoukkueelta 0-0 tuloksella

Ottelun ensimmäiset 20 minuuttia olivat melko tasaista peliä, mutta sitten ote siirtyi totaalisesti Iiroille. Maalintekopaikkojakin pystyttiin luomaan, mutta palloa ei maaliin asti saatu.

Toinen jakso jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi, eli kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia melko suvereenisti. Vieraat saivat muutamia vaarallisia vastahyökkäyksiä aikaiseksi, mutta ne hoiteli viimeistään maalissa pelannut Ilves- vahti Loviisa Helminen varmasti. Muutamia kertoja pallo pompi jo maaliviivallakin, mutta maalia ei vain saatu aikaiseksi. Lähellä onnistumista olivat niin Jessica Kannosto, Matilda Vehmasto kuin Anni Hakasalokin.. Mutta maalittomaan tasapeliin oli tyytyminen ja vieraille tämä olikin varmasti hyvä tulos.

"Pelasimme hyvän pelin, mutta tulosurheilu on joskus epäreilua. Ottelun hallinnasta ei saa pisteitä, jollei tee maalia. Siksi on pakko sanoa, että tasatulokseen ei voi olla tyytyväinen, kun enemmänkin oli tarjolla", kommentoi Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula ja jatkaa" Tällainen laittaa valmentajan miettimään pelaajien roolitusta; millä pelipaikalla kenestäkin saisi eniten irti. Pallollinen pelimme oli tänään hyvää, pystyimme pitämään palloa hyökkäysalueella pitempiäkin jaksoja. Pelattiin aika lailla niinkuin oli sovittukin, mutta se viimeinen niitti jäi puuttumaan".

Iirot putosi sarjataulukossa yhden pykälän ja majailee nyt kuudentena yhdeksällä pisteellä.

Seuraavaksi joukkue matkaa  Vaasaan ensi lauantaina 15.8. ja vastassa on FC Sport-j.