B-tytöt kokivat karvaan vieratappion erikoistilanne maalilla JanPaa vastaan!

9.5.2013

B-tytöt kokivat vierapelissä ensimmäiset pistemenetyksensä Janakkalassa paikallista JanPaa vastaan lukemin 1-0 (1-0). Maali syntyi pelin kahdeksannella minuutilla kulmapotkusta.

Peliin valmistautuminen oli joukkueelle hyvin haasteellinen. Joukkueen rosterista oli taas loukkaantumisen ja sairastelun vuoksi pudonnut pois pelaajia. Kun joukkueen toimintaa häiritsevät muutenkin useat pitkäaikaiset loukkaantumiset ja sairaudet, olivat lähtökohdat enemmän kuin haasteelliset.

Pelin ensimmäiset 25min olivat joukkueelle enemmän kuin hankalia. Vastustaja oli selkeästi paremmalla jalalla liikkeellä ja saivat helposti pelin hallintaansa. P-Iirot eivät tuntuneet saavan millään jalkoja liikkeelle. Valmennus tekikin kaksi vaihtoa pelin 25min eli Veera Saastamoinen ja CT joukkueen Maija Nieminen astelivat kentälle. Sitten alkoikin pelin painopiste kääntyä, aktiivisuutta tuli kentälle roimasti ja tilanteita alkoi syntyä myös vierasjoukkueelle. Vain vastustajan onni pelasti tyttöjen maalinteon. Puoliajalle mentiin siis tappioasemissa.

Puoliaika alkoi siitä mihin toinen jäi eli P-Iirojen selkeällä painostuksella. Valmennus teki kuitenkin vielä jakson alkuun vaihdon kun CT Sohvi Kankkunen teki debyytin BT joukkueessa. Sohvin sisääntulo toikin vielä lisää aktiivisuutta ja nopeutta, jolla tyttö näytti valmennukselle oivan potentiiaalinsa. Toinen jakso oli yhtä vierasjoukkueen myllytystä ja painostusta, mutta kun pallo ei mene ylärimaa lähemmäksi, niin lopputuloksena on karvas tappio. Tämä on jalkapalloa ja tappioista on otettava nopeasti opiksi. Onhan seuraava peli jo tulevana Lauantaina klo.16:00 Äijänsuon stadionilla lohkon ennakkosuosikkia KaaPoa vastaan. Tervetuloa!