Maali tuli, voittoa ei

27.4.2019


Kevään viimeisessä harjoitusottelussa Pallo-Iirot kohtasi NJS:n Nurmijärvellä. Maalinteon kanssa tuskaillut raumalaisjoukkue sai vihdoin maalin aikaiseksi, mutta voittajasta ei lopulta ollut epäselvyyttä, kun pelin päätyttyä tulostaululla oli lukemat 4-1 (1-0) kotijoukkueelle.

Ensimmäinen puoliaika näytti Pallo-Iirojen kannalta lupaavalta. Peli oli parempaa kuin viime peleissä ja joukkue onnistui ajoittain hallitsemaan ottelua. Puoliajan lopulla NJS kuitenkin onnistui iskemään vastahyökkäyksestä ottelun avausmaalin.

- Ensimmäinen puoliaika oli ylivoimaisesti paras pitkään aikaan. Näytti siltä, että tämä ottelu on mahdollista voittaa, kasvattajaseuraansa vastaan pelannut Eetu Kaipio toteaa.

Toinen puoliaika jatkui pelillisesti hyvin ja Juuso Aalto onnistui rikkomaan Pallo-Iirojen jo useamman pelin kestäneen maalittoman putken. Tasoituksen jälkeen oli paikkoja mennä johtoonkin, mutta palloa ei verkkoon asti saatu. Ottelun viimeinen puolituntinen murskasi toiveet voitosta.

- 60 minuuttia meni hyvin, sen jälkeen peli levähti jostain syystä täysin. Tuli musta viisiminuuttinen, jonka aikana NJS onnistui iskemään kaksi maalia. He saivat momentumin päälle, ja me emme enää onnistuneet siitä nousemaan.

Kotijoukkue kaunisteli lopputulosta vielä yhdellä maalilla, ja Pallo-Iirot joutui jälleen tyytymään tappioon. Ottelussa kuitenkin näkyi myös lupaavia hetkiä viikon päästä alkavan kauden kannalta, ja onnistuminen maalinteossa lämmitti joukkueen kapteenin mieltä.

- Rehellisesti sanottuna yhdenkin maalin saaminen tässä kohtaa tuntuu helvetin hyvältä. Tiedostamme, että harjoituskausi ei ole ollut lähelläkään sitä, mitä toivoimme. Tästä täytyy vain ammentaa kauden alkuun kunnon taistelu päälle. Olemme nälkäisiä ja valmiita tekemään kaikkemme, että saamme pisteitä ja säilytämme sarjapaikan Kakkosessa. Meidän pitää vain olla henkisesti vahvoja ja luottaa siihen, mitä teemme ja että se tuo vielä tulosta, Kaipio päättää.

Pallo-Iirojen kausi Kakkosessa alkaa 4.5. Helsingissä Käpylän Pallon vieraana. Kotiavaus pelataan 11.5.