Pallo-Iirojen vapaat harjoitukset käynnistyivät: "Saimme hyvää informaatiota"

9.12.2018


Miesten edustusjoukkueen ja A-nuorten vapaissa harjoituksissa oli kuluneen viikon aikana parisenkymmentä pelaajaa. Yksitoista pelaajaa jatkaa myös ensi viikolla kun sopimuspelaajat aloittavat harjoittelun. Myös A-nuorista on tulossa muutama pelaaja edustuksen mukaan.

Päävalmentaja Scott Green saapui Suomeen lauantaina 1.12. ja työ alkoi heti maanantaina kun parikymmentä pelaajaa kirmasi miehen vetämissä harjoituksissa. 

- Ajatukseni vapaista harjoituksista ja viikosta ovat erittäin positiiviset. Ei vain tämän vuoden osalta, vaan uskon, että tulevaisuudessa tämä tapa houkuttelee vielä enemmän pelaajia näyttämään taitojaan Pallo-Iiroihin. 

Sisällöllisesti harjoitukset antoivat Greenille paljon hyvää informaatiota.

- Keräämäni tieto on ollut hyödyllistä ja sen avulla pystyn määrittämään pelaajien tasoa ja heidän sitoutumistaan sekä intohimoaan. Luonnollisesti myös sain tietoa siitä ovatko pelaajia, jotka sopivat pelitapaani.

Pallo-Iirot tulee harjoituskauden aikana vielä testaamaan erilaisia pelaajia ja päävalmentajan linjaama tavoite on, että maaliskuun alussa joukkue olisi valmis ja pääsisi lopun harjoituskauden harjoittelemaan yhdessä kohti pelikautta. Pallo-Iirot myös osallistuu Kakkosen Suomen Cupiin, jonka pelit osuvat harjoituskaudelle.

- Haluan joukkueellisen pelaajia, jotka työntävät toisiaan eteenpäin logon puolesta. On todella tärkeää, että luomme kilpailullisen ympäristön joukkueelle. Katsomme ensin millaisen joukkueen saamme kasaan ja sen jälkeen tarpeen vaatiessa vahvistamme joukkuetta esimerkiksi englantilaisilla pelaajilla. Haluamme olla erittäin kilpailullisia ensi kauden Kakkosessa, Scott Green päättää.

Seuraavat pelaajat jatkavat ensi viikolla edustusjoukkueen harjoituksissa. Lisäksi A-nuoria liittynee rinkiin ja muita testipelaajia myöhemmin harjoituskaudella.

Pelaajat: Niclas ForssJuho Nurmi, Miika Pertola, Aleksi Pihlainen, Jere Niiranen, Juho Torkkeli, Kalle Kankare, Miska RantamäkiMatias Majapuro, Niklas Rantanen ja Eetu Salminen.