P15, P15 Ykkönen

P-Iirot - NoPS   6 - 0

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Odotettu kotivoitto!

Pallo-Iirot kohtasi tänään NoPSin hyytävässä kevät säässä Beuna Vista stadionilla. Ottelun alkumetreiltä alkaen oli selvää kumpi ottelussa tahtipuikkoa heiluttaa.

Pallo-Iirojen prässi puri ja ensimmäisen kerran pallo löysi tiensä maalin perukoille 12’ Matias Markkasen onnistutta maalin teossa. Kuusi minuuttia myöhemmin vuorossa oli ottelun nälkäisimpänä pelaajana palkittu Max Teerialho. Ensimmäisen puoliajan lopulla onnistuttiin vielä kertaalleen kun Niilo Haavisto onnistui upottamaan pallon verkkon perukoille.

Toiselle puoliajalle lähdettiin Iirojen 3-0 johtoasemassa. Tavoitteena oli jatkamaan samaa tekemistä mihin jäätiin ensimmäisellä puoliajalla. Tässä onnistuttiin hyvin, oltiin aktiivisia pystyttiin pitämään palloa ja päästiin maalipaikoille.

Toisella puoliajalla maalihanat aukaisi vaihdosta keskikentälle tullut Oskari Kuttila, kun ottelua oltiin pelattu 58’. Viisi minuuttia myöhemmin Matias Markkanen onnistui toistamiseen.

Ottelun ratkaisu maalin teki 69’ Lassi Hanni hienon nousun päätteeksi.

Joukkueen kapteeni Vilho Hakkaraisen mietteet ottelun jälkeen: Joukkue pelasi hyvin ja yhtenäisesti. Onnistuttiin hyvin prässissä ja onnistuttiin pitämään palloa. Seuraavan peliin pitää vielä parantaa reaktiota heti pallon menetyksen jälkeen.

Lopputulos P-Iirot vs NoPS 6-0.

Seuraava ottelu ensi sunnuntaina 28.4. Tampereella, kun vastaan asettuu Ilves Alfa.