Jäsenhuone|TyöhuoneEnglish

Ajankohtaista

Raumalaisessa tyttö- ja naisjalkapalloilussa astuttiin melkoinen askel kohti tulevaisuutta. Raumalaiset jalkapalloseurat FC Rauma ja Pallo-Iirot allekirjoittivat kattavan tyttö- ja naisjalkapalloilua koskevan yhteistoimintasopimuksen. Tiistaina julkistettu sopimus on seitsemän vuoden mittainen. Kirkkain tavoite on nostaa pelaajan kehittyminen toiminnan keskiöön, minkä toivotaan nostavan raumalaisen naisjalkapalloilun omin voimin maan kansalliseen pääsarjaan vuoden 2021 päätteeksi.
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen valmentaja on ensi kaudella Pasi Lehtonen. Nykyinen päävalmentaja Harri Virtanen siirtyy seuran kilpailupäälliköksi.
Pallo-Iirojen edustusjoukkueen pukuhuoneessa on pimeää. Huoltopäällikkö Janne Matinen makaa iirologolla koristeltu kylpytakki yllään ja kurkut silmillään hierontapöydällä. Hän pyytää sulkemaan oven varovaisesti ja hiljaa.
Iirolandia pidetään poikkeuksellisesti tiistaina.
Pelejä tulee ja pelejä menee, pelejä voitetaan ja pelejä hävitään. Ratkaisevaa on, miten ne tulevat ja menevät. B-tyttöjen osalta ei päätöspelistä karamellin maku jäänyt suuhun, sillä tytöille ei oikein niinsanotusti napannut. Sarjapaikka oli varmistunut, joten kovin innokkaasti ei voittoa jaksettu yhden tasapelipisteen aikaisemmissa otteluissa napannutta Paimion Hakaa vastaan tavoitella. Toisen jakson yhdellä osumalla PaiHa voitti ansaitusti 1-0 (0-0).
Aake Rapala tietää, miten Vaasan IFK kaatuu. Rapala on Iirojen maalipörssin jaetulla toisella sijalla ja on iskenyt kaksi kolmasosaa kauden maaleistaan VIFK:n verkkoon.
Supersuosittu koko perheen liikuntatapahtuma Iirolandia keskiviikkoisin klo 17-19.45 talviharjoitteluhallissa
Naisten nelosen kausi päättyi Turussa Parkin kentällä ryhdikkäästi. Tepsin kakkonen sai tehdä täyden päivätyön voittaakseen. Juuri peliajan täyttyessä kotijoukkue sai nopealla hyökkäyksellä maalin, jolla TPS:n voitto kirjattiin 1-0 (0-0). Näin TPS oli sarjan kakkonen Nice Himmelin jälkeen, KaaPo kolmas ja P-Iirot neljäs.
Harri Virtanen koki ensimmäisen tappion viidennessä ottelussa Iirojen päävalmentajana. Juho Patola jatkoi maalitehtailuaan iskemällä kauden 21. osumansa.
RSS ATOM