Jäsenhuone|TyöhuoneEnglish

Ajankohtaista

Sanomalehti Länsi-Suomi kävi haastattelemassa Pallo-Iirojen uusvanhaa päävalmentajaa Harri Virtasta. Jutussa kerrottiin Hatin taustoista ja suunnitelmista loppukauden suhteen.
Pallo-Iirot kohtaa sunnuntaina Maskun ottelussa, joka on monelle iirolaiselle erityinen. Päävalmentaja Harri Virtanen sekä Antti Horjanheimo, Eetu Setänen ja Nico Rinne esiintyvät Äijänsuolla iiropaidassa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.
Kerho 07:n ja Pallo-Iirojen kauden kolmas ottelu päättyi päättyi 3-3 tasatulokseen. Seuraavassa raporttia Seinäjoen reissusta.
Kakkosen AC Kajaania tällä kaudella edustanut Eetu Setänen on purkanut sopimuksensa kajaanilaisten kanssa yhteisymmärryksessä ja siirtyy Pallo-Iirojen paitaan loppukaudeksi.
Minien ja lilliputtien toiminta hallissa, nappulat normaalisti hallinurmella.
P-Iirojen B-tytöt ottivat arvokkaan kotivoiton lauantaina HooGeestä. Loppuminuutteja lukuunottamatta peli oli hyvin hallussa ja avausjakson 2-0 johto kesti. Loppunumerot olivat kotijoukkueelle 2-1 (2-0). Eniten syksyn otteluissa on ilahduttanut pelaavuuden parantuminen, mikä tuottaa hyviä maalitilanteita.
Pallo-Iirojen edustusjoukkue lähtee sunnuntaina vierailulle Pohjanmaalle, jossa vastassa on SJK:n reservijoukkue Kerho 07.
Lehto siirtyy Musan Salamaan peliajan perässä. Edustuksen päävalmentaja Harri Virtanen keskusteli pelaajan kanssa asiasta ja yhdessä he päätyivät ratkaisuun jossa Lehto saa enemmän peliaikaa ja tätä kautta mahdollisuuden kehittyä pelaajana paremmin.
Ottelua oli edeltänyt valmentajanvaihto ja joukkueella uuden valmentajan kanssa oli takana vain yksi harjoitus ennen ottelua. Ottelulla ei Sportingille ollut merkitystä, koska joukkue oli jo tuomittu putoamaan sarjasta. Pallo-Iiroille ottelu oli sitäkin tärkeämpi, koska putoamisviivaan oli matkaa vain neljä pistettä FC Hämeenlinnan hengittäessä niskaan. Juuri Sporting on niitä joukkueita, jotka pitäisi voittaa ja ottaa arvokkaat 3 pistettä.
12.ottelukierros ja lilliputtien harjoitukset keskiviikkona 27.8 Äijänsuolla
RSS ATOM